Galar Research Update: Mints, supplementen, Exp. Candy en Egg Moves Nieuws | 06 november 2019 17:30 | Auteur: Sascha | Bron: The Pokémon Company

Pokémon Sword & Shield komen steeds dichterbij. The Pokémon Company heeft via hun website een nieuwe ‘Galar Research update’ geplaatst waar ze meer vertellen over nieuwe features in de game.

In de meest recente update gaat The Pokémon Company in op de manieren waarop jij je Pokémon’s individuele waarden kunt verbeteren en ‘egg moves’.

Mints
Mints maken hun debuut in Pokémon Sword & Shield. Ze zorgen ervoor dat bepaalde statistieken van je Pokémon sneller dan normaal stijgen. Elke Pokémon heeft een Nature, die bepaald welke statistieken van je Pokémon sneller of langzamer stijgen dan gemiddeld. Het gebruik van een Mint zorgt ervoor dat deze patronen veranderen, zonder dat de Nature van je Pokémon verandert.

pokemon_mint-oud
(Bron: pokemon.com)

Speciale supplementen
Voedzame drankjes zoals proteïne en ijzer verhogen de basispunten van een Pokémon. Deze basispunten verhogen vervolgens de statistieken van je Pokémon. Tot nu toe zat er een limiet op hoeveel van deze items jij op een Pokémon kon gebruiken. In Pokémon Sword & Shield kun je nu echter de basispunten van een Pokémon tot hun maximum brengen met alleen deze supplementen.

pokemon_supplement-oud
(Bron: pokemon.com)

Exp. Candies
Normaal verdienen je Pokémon ervaringspunten door gevechten. Met een Exp. Candy kun je een Pokémon als het ware voeren met ervaringspunten. Exp. Candies zijn te verdienen in Max Raid-gevechten, waardoor jij je Pokémon dus sneller kunt levelen.

pokemon_exp_candy
(Bron: pokemon.com)

Egg Moves
Soms kent een Pokémon dat je uit een ei uitbroedt een ongebruikelijke aanval die Egg Moves genoemd worden. Deze Egg Moves zijn aanvallen die de Pokémon normaal niet zou kunnen leren, ook niet met behulp van TMs of het levelen van je Pokémon. In Pokémon Sword & Shield kun je Egg Moves overdragen aan een nakomeling wanneer de ouders van hetzelfde soort zijn, en een de Egg Move kent.

pokemon_egg_move
(Bron: pokemon.com)

Pokémon Sword & Shield komt op 15 november uit.


Next articleTwirlbound maakt verschijningsdatum van Pine bekend Previous articleTerry Bogard vanaf vandaag beschikbaar in Super Smash Bros....

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 06 november 2019 17:54 | #288872
collapse
Dat is nou een verbetering. Dit scheelt uren zoeken naar de perfecte stats.
Avatar
Ressiv | 07 november 2019 06:37 | #288879
Reactie op post #288872 van FalconPawnch
collapse
Als de bottle caps erin blijven dan kan je in principe een willekeurige Pokémon vangen en die maxen.
Avatar
FalconPawnch | 07 november 2019 08:28 | #288880
Reactie op post #288879 van Ressiv
collapse
Ik denk dat dit gewoon hetzelfde is onder een andere naam. Lol, jouw username is mijn achternaam omgedraaid. Heet jij ook Visser toevallig? =)
Avatar
Ressiv | 07 november 2019 09:07 | #288882
Reactie op post #288880 van FalconPawnch
Toevallig wel Smile

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Shield

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019

Pokémon Sword

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019