Twirlbound maakt verschijningsdatum van Pine bekend Nieuws | 07 november 2019 11:15 | Auteur: Erik | Bron: Twirlbound

Het hoge woord is eruit!

Pine is vanaf 26 november, over pak 'm beet drie weken, beschikbaar voor de Nintendo Switch eShop. Dit laat ontwikkelaar Twirlbound weten via Twitter. Vanaf 15 november kun je in de Nintendo eShop een pre-order plaatsen voor het spel. De developer laat weten dat er binnenkort nieuwe beelden komen.

Openwereldspel Pine is van Nederlandse makelij. Het opereert vanuit een unieke propositie: de mensheid heeft nooit de top van de voedselketen bereikt. Op het eiland Albanare is het aan jou, de dappere Hue, de taak om wél deze top te bereiken. Jouw beslissingen kunnen het hele ecosysteem op het eiland veranderen. Lees op de website van Pine meer over de game.

Tijdens de Gamescom van dit jaar hadden we een exclusief interview met de bedenker van Pine en oprichter van Twirlbound, Matthijs van de Laar. Hierin vertelt hij wat de game is, hoe de Nintendo Switch-versie tot stand is gekomen en over de vergelijking met The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Check het interview hier.

Pine_NintendoSwitch_01
Next articleNieuw toernooi in Super Smash Bros. Ultimate: The Road to Becoming... Previous articleGalar Research Update: Mints, supplementen, Exp. Candy en Egg...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pine

Platform: Nintendo Switch eShop
Ontwikkelaar: Twirlbound
Uitgever: Twirlbound
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 26 november 2019

Screenshots