Suda51: "No More Heroes 3 is voor 35-40% af" Nieuws | 07 november 2019 12:27 | Auteur: Erik | Bron: Wccftech

Goichi Suda, beter bekend als Suda51, heeft een update gegeven over de ontwikkelingsstatus van No More Heroes 3.

Volgens de beste man is het spel voor ongeveer 35 tot 40% af. Daarnaast is het script zo goed als geschreven. Wat dit betekent wat betreft verschijningsdatum? Daar heeft Suda51 tegen WccfTech (die het interview afnamen) niets over gezegd. Wél deelde hij mee dat we aan het einde van 2019 of het begin van 2020 een verse trailer van No More Heroes 3 kunnen verwachten.

Verwacht qua open wereld geen GTA V
Net als in de voorgaande twee spellen, is deeltje drie voorzien van een open wereld. Suda tempert echter direct onze verwachtingen: "Het wordt ongetwijfeld een grotere open wereld dan her originele No Moe Heroes, maar je moet onthouden dat we een middelgrote studio zijn. Het vergt veel vaardigheid, intelligentie en grondstoffen om een openwereldspel te maken, dus het wordt niet zo groot als je ziet bij gigantische ontwikkelaars als Ubisoft of Rockstar."

Je hoeft je er niet te vervelen: de wereld van No More Heroes 3 kent genoeg extra missies én zelfs wat andere extra's. Wat deze zijn? Suda51 blijft mysterieus: "Dat wordt iets... grootser. Iets anders dan een gewone minigame." In het interview gaat hij verder in op het harnas dat Travis Touchdown draagt en motion controls. Lees 't stuk hier.

No More Heroes is aangekondigd op de E3 van 2019. Het spel staat gepland voor een release in 2020, exclusief voor de Nintendo Switch.

NoMoreHeroes3_NintendoSwitch_01
Next articleNintendo geeft releasedata vrij van Incineroar, Dark Samus en... Previous articleSpeel met kaarten en red de wereld in Cardpocalypse voor Nintendo...

Reacties van gebruikers

Avatar
Lucas | 07 november 2019 12:36 | #288885
Ze zijn dan wel weer vroeg met een trailer tonen zeg. Kijk er wel ontzettend naar uit.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

No More Heroes 3

Platform: Nintendo Switch
Genre: Hack 'n Slash
Ontwikkelaar: Grasshopper Manufacture
Uitgever: Onbekend
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2020

Screenshots