N1ntendo introduceert haar nieuwste redactielid Sascha Nieuws | 13 november 2019 10:03 | Auteur: Redactie

We hebben weer een nieuw redactielid toegevoegd aan ons team!

Vanaf vandaag mag Sascha zich officieel redactielid noemen. Binnen enkele weken was het al duidelijk dat Sascha echt een aanwinst is voor het team. De hoeveelheid nieuws op de website is flink vergroot en met het niveau van schrijven zit het goed. Een eerste recensie van Sascha gaat deze week volgen en ook zal Sascha vanaf aankomende vrijdag enkele livestreams gaan verzorgen! Met de komst van Sascha zetten we weer een stap in de goede richting om meer nieuws tijdig te publiceren maar we zijn nog altijd op zoek naar een tweede (en eventueel derde) Sascha. Mocht je interesse hebben om de redactie te versterken? Reageer dan zeker even op de vacature.

Onze nieuwste aanwinst stelt zich graag voor aan jullie:

Hallo N1ntendo-bezoeker en mede-gamefanaat,

Mijn naam is Sascha Dresia, 30 jaar jong (of oud, hoe je het ook bekijkt) en ik mag mijzelf sinds vandaag officieel ‘Redactielid’ noemen! Mijn bed slaapt in het verre zuiden, in het heuvelland, ook wel eens Limburg genoemd. Ik ben werkzaam binnen de IT als systeem-, en applicatiebeheerder.

Mijn vrije tijd besteed ik aan van alles en nog wat. Zo ben ik bijvoorbeeld drie à vier dagen per week te vinden in de sportschool, speel ik minstens één dag per week Tabletop RPGs met vrienden (momenteel Pathfinder en Malifaux). Ook ben ik vrijwel ieder jaar aanwezig op Castlefest, een middeleeuws fantasy-festival in Lisse. Hier ren ik dan ook meestal in middeleeuwse kledingstijl rond (volledig met drinkhoorn en bijl aan de riem). Ik luister vrij veel muziek en heb een redelijke brede muzieksmaak. Of het nou Electro, Funk, Rock, Hardstyle, 70’s, 80’s of 90’s is, ik luister van alles wel iets, of een combinatie van. Op dit moment draai ik bijvoorbeeld TWRP aan een stuk door. En ik game uiteraard ook.

Nintendo heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad. Mijn eerste console was een SNES, gevolgd door een N64 en uiteraard de GC. Wat handhelds betreft zag het er bij mij altijd iets kariger uit. Los van de GB, GBC en GBA-SP heb ik nooit Nintendo-handhelds gehad. Heel erg, ik weet het. Toch heb ik Nintendo altijd in de gaten gehouden. Als er ergens een Wii of Wii U was moest er altijd wel even gespeeld worden. Nintendo heeft geweldige exclusives en is een bedrijf dat altijd wel durft te experimenteren, dat heeft mij altijd aangetrokken. Toen ik, via werk, een Nintendo Switch tijdelijk in huis had ging er een wereld voor mij open. Wat een prachtige console is dat. Ik moest er een hebben. Sinds ik de Nintendo Switch in bezit heb ben ik dan ook weer enorm veel consolegames gaan spelen (tussen de GC en de Switch in heb ik al mijn gametijd aan een pc doorgebracht, veelal met World of Warcraft, Warframe, Minecraft en wat random overige games).

En toen zag ik een oproep van N1ntendo waarin ze nieuwe redacteuren zochten. Ik hield mij sowieso al iedere dag bezig met het bijhouden van Nintendo-gerelateerd nieuws, en vind ook dat er te weinig op Nederlandse bodem ermee gebeurt. Dus toen ik de oproep zag, zag ik een kans om hier mijn steentje bij te kunnen dragen en daar verandering in te brengen. Een sollicitatie, twee weken, en een flinke lading aan artikelen later is het dan zover: ik ben aangenomen! Ik ben van mening dat ik nog veel te leren heb, maar ook veel kan bijdragen.

Van mij komen jullie voorlopig dus niet af!
Vragen? Stel ze gerust ;-).

Groetjes,
Sascha.


9

Next articlePokémon-toernooi in Super Smash Bros. Ultimate Previous articleYaga - Geluk bij ongeluk

Reacties van gebruikers

Avatar
Jeroen K. | 13 november 2019 10:14 | #288924
collapse
Gefeliciteerd en veel succes!
Avatar
Sascha | 13 november 2019 10:15 | #288926
Reactie op post #288924 van Jeroen K.
Thanks Happy
Avatar
Sascha | 13 november 2019 10:14 | #288925
Hoi Very Happy
Avatar
Jerone | 13 november 2019 10:58 | #288928
collapse
Gefeliciteerd Sascha!

Supertof dat je meteen al aanschoof bij de podcast, dat ging top. Ik ben benieuwd naar je eerste review.

Veel succes
Avatar
Sascha | 13 november 2019 11:54 | #288930
Reactie op post #288928 van Jerone
Thanks!

En ja, gelijk het diepe in ;-).
Als alles meezit, ga ik vrijdag ook live op Twitch.
Voor Pokémon, vanaf het moment dat ik de game binnen heb :-P!
(Wordt tevens mijn eerste, echte, stream ooit)
Avatar
Demin | 14 november 2019 18:01 | #288947
Wat een glorieuze baard, man!

Ik had je al gehoord in de laatste podcast, was toen al gelijk duidelijk dat iemand uit het zuiden te maken hadden Wink Je optreden in de podcast was (wat mij betreft) trouwens een geslaagde vuurdoop, en ik zie de laatste tijd een flinke lading artikelen met jouw naam erbij op de site verschijnen dus je bent gelijk goed van start gegaan. Succes met je redacteurschap!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.