Pokémon-toernooi in Super Smash Bros. Ultimate Nieuws | 13 november 2019 12:19 | Auteur: Sascha | Bron: JapaneseNintendo

Je hebt geen Pokémon Sword & Shield nodig om een Pokémon-gevecht op je Nintendo Switch te hebben. Niet als het aan Super Smash Bros. Ultimate ligt, in ieder geval.

37

Als een soort nieuws momenteel de wereld van Nintendo domineert, dan is het wel Pokémon-nieuws. En dat beperkt zich niet alleen tot de reeks van Game Freak. Zo is vandaag bekend gemaakt dat er een heus Pokémon-toernooi in Super Smash Bros. Ultimate georganiseerd wordt.

Het toernooi begint op vrijdag 15 november, en duurt drie dagen. Er zullen enkel velden en vechters van de Pokémon-reeks speelbaar zijn. Matches hebben een tijdslimiet van 2:30 minuten. Des te verder je in het toernooi komt, des te beter de spirit zal zijn die je wint.

Dit toernooi zal dus zeven verschillende velden met acht vechters omvatten (10 Pokémon, als je de starters van de Pokémon Trainer apart telt).

Ga jij de uitdaging aan?
Next articleRelease-datum bekend voor Shovel Knight: King of Cards en Shovel... Previous articleN1ntendo introduceert haar nieuwste redactielid Sascha

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 13 november 2019 20:03 | #288933
collapse
Het is jammer dat de reward (die spirit dus) echt niet het toernooi waard is.
Avatar
Duncan | 13 november 2019 20:20 | #288935
Reactie op post #288933 van FalconPawnch
Inderdaad zeg ja. Als Nintendo een soort prestige systeem had gemaakt voor deze toernooi modi was het misschien wel de moeite waard voor mij om deel te nemen. Het halen van de zoveelste spirit is voor mij niet bepaald een motivatie.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots