Square Enix onthult Prologue Play en meer verse details Trials of Mana Nieuws | 14 november 2019 14:02 | Auteur: Erik | Bron: Square Enix (via Gematsu)

Een Trials of Mana-overload!

Square Enix heeft ons een hele hoop verse informatie gegeven over hun aankomende HD-remake van Trials of Mana, het derde spel in de Mana-serie. Zo maakt het bedrijf een nieuwe feature genaamd Prologue Play bekend en doet het een boekje open over de uitdagingen die je op de wereldkaart en in de kerkers staan te wachten.

Prologue Play
Prologue Play is een manier om verse kameraden in je reisgezelschap beter te leren kennen. Dit werkt zo: als je een nieuwe teamgenoot tegenkomt, kun je hun proloog spelen en achter hun verleden komen. Zo kom je nóg beter achter waar hun beweegredenen om op reis mee te gaan vandaan komen.

Prologue Play is echter volledig optioneel. Besluit je om 'm te skippen, kun je ook enkel een filmpje kijken over het personage dat je ontmoet.

TrialsofMana_NintendoSwitch_01
Van links naar rechts: Angela, Duran en Charlotte.

Veldmechanieken
Er zijn verschillende obstakels voor je reisgezelschap om te trotseren tijdens hun avontuur. Denk bijvoorbeeld aan een onoverbrugbaar ravijn of een regen aan vuur dat je voortgang blokkeert. Aan jou om uit te vogelen hoe je verder moet! Ook zijn er enkele vulkanische gebieden vol lava, die flinke schade uitdelen als je erdoorheen wandelt. Dergelijke veldmechanieken zijn zowel op de wereldkaart als in kerkers aanwezig.

Light en Dark Classes
Trials of Mana kent een uitgebreid klasse-systeem voor al haar personages. Leuk is dat deze allemaal een Light of Dark-variant kennen. Deze komen met hun eigen vaardigheden én outfit voor het respectievelijke personage. Kiest hoofdpersonage Duran bijvoorbeeld voor het verlichte pad, dan leert ie genezende magie en kan ie zichzelf verdedigen met een stoer schild. Het duistere pad laat hem echter ongecontroleerd sterk worden...

En nog veel meer!
Gematsu heeft daarnaast nog veel meer bekend gemaakt over Trials of Mana. Elk personage, en hun achtergrondverhaal, is tot in detail beschreven - alsmede hun outfits bij elke class. Werp daar daarom zeker even een blik als je nog meer over de game wilt weten. Klik!

< >

Trials of Mana verscheen origineel als Seiken Densetsu 3 op de Super Nintendo in 1995. Het vertelt het verhaal van een koninkrijk in zwaar weer, geregeerd door een leger van kwaad. Mana begint van de wereld te verdwijnen en de magische Mana Tree, waar de Godin een diepe slaap houdt, begint langzaam te verwelken... Aan jou de taak om de wereld er weer bovenop te helpen.

De HD-remake van Trials of Mana staat gepland voor 24 april 2020. Wij hebben de game al kunnen spelen: lees Daan's eerste gedachten in zijn hands-on.
Next articleBekijk de aftermovie van Smash Brothers-toernooi Syndicate 2019 Previous articleCommandos 2 en Praetorians HD Remaster voor Nintendo Switch...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Trials of Mana

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 24 april 2020

Screenshots