Asterix & Obelix XXL 3 - The Crystal Menhir heeft launch-trailer gekregen Nieuws | 19 november 2019 14:34 | Auteur: Sascha | Bron: https://www.microids.com/asterix-obelix-xxl3-its-almost-boars-and-roman-hunt-season/

Onze weerbarstige Gallische vrienden gaan weer op avontuur. Deze keer nemen ze het op tegen de Glazen Menhir.

Het was even stil rondom Asterix & Obelix XXL 3 - The Crystal Menhir, maar deze stilte wordt nu verbroken door een tweet van Microids (de uitgever van de game) met een launch-trailer.


Over de game:
We bevinden ons in het jaar 50 voor Christus. Heel Gallië is bezet door de Romeinen. Nou ja, dat is niet helemaal waar! Een klein dorpje met volhardende Galliërs verzet zich nog steeds tegen de indringer. En het leven is niet makkelijk voor de garnizoenen van Romeinse veteranen van de afgeschermde kampen van Babaorum, Aquarium, Laudanum en Petitbonum.

Er heerste vrede in het kleine dorpje Armorica, waar de dorpelingen zich bezighielden met hun dagelijkse werkzaamheden. Onze twee helden, Asterix en Obelix, jagen op wilde zwijnen, de smid en de visboer maken ruzie en de baas van het dorp wordt op zijn schild over het dorpsplein gedragen.

Op een mooie dag ontvangt de druïde van het dorp, Panoramix, een rare brief. Het is een brief van Hella Finidrir, de grote priesteres van Thule! Zij kondigt hem aan dat zijn volk ernstig wordt bedreigd en vraagt aan de druïde om een mysterieuze Menhir uit zijn schuilplaats te halen...

Duik in de wereld van Asterix en ga mee op een spannend avontuur! Verken alleen of samen de gebieden van het Romeinse keizerrijk en los het mysterie op van de Glazen Menhir en zijn ongelooflijke krachten!


Functionaliteiten:

• Overmeester de mysterieuze Glazen Menhir in al deze vormen: menhir van steen, menhir van ijs, menhir van vuur en magnetische menhir!
• Speel voor de allereerste keer in de Saga Asterix XXL met 2 spelers in co-up-modus, de ene in de rol van Asterix en de andere in de rol van Obelix! Het is het ideale avontuur om met het gezin of een vriend(in) te delen.
• Beleef een compleet nieuw verhaal binnen de wereld van het stripverhaal Asterix en ontdek de gebieden van het Romeinse keizerrijk.
• Je vindt er je lievelingspersonages terug zoals Panoramix, Kakofonix en Heroïx maar ook gloednieuwe personages met hele verrassende namen!
• Voer vele secundaire zoektochten uit en verzamel verborgen voorwerpen op alle niveaus.


Asterix & Obelix XXL 3 - The Crystal Menhir is vanaf 21 november beschikbaar
Next articlePRIJSVRAAG - Win leuke Pokémon Sword en Shield goodies! Previous articleN1 Podcast S02 A9: De definitieve Pokémon discussie

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Asterix & Obelix XXL 3 – The Crystal Menhir

Platform: Nintendo Switch
Uitgever: Microids
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 21 november 2019

Screenshots