Mario Kart Tour krijgt verbeterde besturing en Winter Tour Nieuws | 20 november 2019 19:48 | Auteur: Mitch | Bron: Nintendo

Kerstbomen langs iedere baan.

Vandaag start de Winter Tour in Mario Kart Tour. Dat betekent een nieuwe baan, nieuwe personages en een heleboel kerstbomen. Tevens is ook voor het eerst sinds de lancering de besturing aangepast. Spelers kunnen de update gratis downloaden.

De track DS DK Pass is tijdens de Winter Tour voor het eerst beschikbaar. Deze besneeuwde track kennen we nog uit Mario Kart DS. Voor deze editie is een glider-sectie toegevoegd en zijn bomen veranderd in kerstbomen. Sterker nog: ook op alle andere banen in het spel kom je nu kerstbomen tegen. Knus!Qua nieuwe personages zijn Mario (Santa), Black Shy Guy en Pink Gold Peach toegevoegd. Mario (Santa) is natuurlijk gewoon Mario in een kerstpak en de andere twee personages spreken voor zich.

Misschien wel de belangrijkste vernieuwing is echter de aangepaste besturing. Deze stelt spelers namelijk in staat om zowel te driften als te sturen. Voorheen moest je kiezen voor één van de twee besturingsmethode, maar de update zorgt ervoor dat je nu kunt sturen door gebruik te maken van een extra touch-knop onderin je scherm.

Mario Kart Tour is nog altijd gratis te downloaden voor Android en iOS in de respectievelijke stores.
Next articleSuper Smash Bros. Ultimate krijgt GOTY-nominatie voor The Game... Previous articlePokémon Sword en Shield - Sfeervol, spannend en gewoonweg ongelofelijk...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mario Kart Tour

Platform: iOS
Genre: Racing
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 25 september 2019

Mario Kart Tour

Platform: Android
Genre: Racing
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 25 september 2019