Children of Morta launch-trailer Nieuws | 21 november 2019 15:37 | Auteur: Sascha | Bron: 11 bit studios

Ben jij klaar een game met prachtige artstyle binnen te stappen? Mooi, want familie Bergson heeft jouw hulp nodig om de oprukkende duisternis te verslaan.

In Children of Morta speel je de verschillende familieleden van familie Bergson. De familie beschermd al generaties lang een mystieke berg. Wanneer het kwaad zich kenbaar maakt is het aan jou om hen te helpen.Over de game (11 bit studios PR):
HET ZIT IN DE FAMILIE
Children of Morta is een actie RPG met een bandietachtige karakterontwikkeling, waarin je meerdere personages speelt: een hele, opmerkelijke familie van helden. Hak je een weg door hordes vijanden in gegenereerde kerkers, grotten en landen, en leid de familie Bergson, met al hun gebreken en deugden, tegen de aanstaande corruptie.

GAMEPLAY
Wat gameplay betreft is het is een unieke mix van actie-avontuur RPG, met bandietelementen en hack en slash. Door een level omhoog te gaan ontwikkel je niet alleen individuele personages, maar ook de hele familie. Er is geen permadeath en je kunt familieleden tussen de kerkerruns veranderen.

VERHAAL
Het verhaal speelt zich af in een ver land, maar het gaat over thema's en emoties die we allemaal kennen: liefde en hoop, verlangen en onzekerheid, uiteindelijk verlies... en offers die we zijn bereid te brengen om de mensen te redden om wie we het meest geven. In feite gaat het over een familie van helden die zich verzetten tegen de oprukkende duisternis.

KRUIPEN DOOR KERKERS
Alle kerkers in het spel zijn procedureel gegenereerd, wat betekent dat de indeling bij elk avontuur anders is. Er kunnen twee tot vier levels zijn van elke kerker, met een uniek baasgevecht op het einde. Je kunt altijd teruggaan naar de vorige kerkers om extra XP te krijgen of alle extra missies te volbrengen.

PERSONAGES & SKILLS
Ingestelde aanvallen, magische spreuken, blokken, verdovingen, uitvluchten en passieve skills - het is er allemaal voor jou om te ontdekken, te ontgrendelen en te upgraden. Je kunt kiezen uit zes verschillende familieleden, elk met unieke skills. De vader, John - een beschermende krijger met een zwaard en schild. De oudste dochter Linda - een vaardige boogschutter. Kevin, een rustige vechter met dodelijke dolken. Lucy - een levendige en dappere vuurtovenaar. Mark - een bedachtzame martial arts-vechter. En Joey die zijn vijanden neerslaat met een voorhamer.

KUNSTSTIJL
Een combinatie van de hand geschilderde pixelart en frame-voor-frame-animaties samen met moderne verlichtingstechnieken worden tot leven gebracht in de prachtig gevaarlijke wereld van Children of Morta!


Children of Morta is sinds 20 november verkrijgbaar.
Next articleStill There launch-trailer Previous articleNieuwe details Tokyo Mirage Sessions #FE Encore onthuld

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Children of Morta

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Dead Mage
Uitgever: 11bit Studios
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 20 november 2019