Still There launch-trailer Nieuws | 21 november 2019 16:15 | Auteur: Sascha | Bron: Iceberg Interactive

Kruip in de rol van Karl Hamba en verken The Bento en al zijn systemen.

Elke dag is hetzelfde op de verre Bento-ruimtevuurtoren, totdat een mysterieus radioboodschap doorbreekt. Ontwijk het verleden, verwelkom de vergetelheid, maak de perfecte Italiaanse koffie. Still There is een psychologisch avontuur over verdriet, technische puzzels, gekke AI's en donkere humor.Over Still There (Vertaald):
LEER DE WAARHEID
Na ontvangst van een noodbericht worden de routines van een geïsoleerde vuurtorenwachter, en zijn AI-metgezel, voor altijd verbroken. Confrontaties, troost en beken via dialogen met rijke, en meeslepende karakters. Een klassiek, menselijk, sciencefictionmysterie.

OPLOSSENDE UITDAGENDE PUZZELS
Je verdient je dagelijks brood als Karl Hamba, de enige monteur van The Bento; door het bewaken en repareren van Bento’s kernsystemen naast Gorky, je kunstmatige intelligentie aan boord. Bestudeer je omgeving om de complexe functies van het station te begrijpen, rapporteer aan onbeholpen werkgevers en ontdek je ware doel.

GA DE TIJD DOOR
Tussen je dagelijkse taken door zul je genoeg vinden om je mee bezig te houden. Daag Gorky uit voor een potje schaken, verzorg een tuatara, en recycle je eigen urine in een nieuwe "heerlijke" maaltijd. De Bento zit bomvol details en interessante manieren om te communiceren met alles wat je ziet.


Still There is sinds 20 november verkrijgbaar in de Nintendo eShop.
Next articleMorgana toont zijn kattenkrachten in trailer Persona 5 Scramble:... Previous articleChildren of Morta launch-trailer

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Still There

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: GhostShark
Uitgever: Iceberg Interactive
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 20 november 2019