Pokémon Center London trekt meer dan 30.000 bezoekers in korte tijd Nieuws | 22 november 2019 12:21 | Auteur: Erik | Bron: The Pokémon Company UK

De Pokémon Center Pop-Up Store is ongelofelijk druk bezocht!

Via Twitter laat The Pokémon Company UK weten dat er meer dan 30.000 mensen in de winkel zijn geweest, in de periode van 18 oktober tot 15 november. De winkel is nu weer gesloten en het bedrijf bedankt alle mensen die de moeite hebben genomen om te komen.

The Pokémon Company voegt hieraan toe dat er in 2020 weer een nieuwe zal openen, als onderdeel van de Pokémon 2020 World Championships.

Onze eigen Daan is ook naar Londen afgereisd om het Pokémon Center te bezoeken, en heeft in eigen ogen ervaren hoe druk het was in het winkelcentrum waar de Pop-Up Store gesitueerd was. De rijen gingen zelfs door tot buiten (check hier Daan's filmpje van de gekte)! Er waren allerlei exclusieve verzamelobjecten verkrijgbaar, zoals een Britse Pikachu.

Next articleGame bedacht door Rick & Morty co-bedenker aangekondigd voor... Previous articleSpirit Event Pokémon Sword & Shield live in Super Smash Bros....

Reacties van gebruikers

Avatar
Jeroen K. | 22 november 2019 16:10 | #289028
Wat een gekheid, die drukte.

Heb er in Japan verschillende bezocht, o.a. Itami, Chiyoda, Umeda, Nagoya en Ikebukuro. Moet zeggen dat ik het daar altijd al druk vond. Begrijp het overigens wel, ze hebben toch wel coole items daar!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.