Game bedacht door Rick & Morty co-bedenker aangekondigd voor Nintendo Switch Nieuws | 22 november 2019 14:54 | Auteur: Sascha | Bron: Nintendo

Wie dol is op de gekheid en humor van Rick and Morty zal deze game ongetwijfeld interessant vinden. Squanch Games heeft Trover Saves the Universe voor de Nintendo Switch aangekondigd.

In Trover Saves the Universe bestuur jij een zogenaamde ‘Chairorpean’ en Trover. Een Chairorpean is een menselijk wezen dat in een stoel vast zit, en altijd een controller vasthoudt. Trover is een paars ooggatmonster die door de Chairorpean bestuurd wordt. Samen begin je aan een avontuur om het universum te redden. Dit doe je door jouw honden te redden uit de oogkassen van de kwaadaardige Glorkon.

Snap je nog waar het spel over gaat? Geen zorg, dit is precies wat je kunt verwachten wanneer de co-bedenker van Rick and Morty, Justin Roiland, een spel bedenkt. Gelukkig is er een trailer.Over de game (Vertaald):
Van de co-bedenker van Rick and Morty komt Trover Saves the Universe.

Je honden zijn ontvoerd door een gesnavelde gek genaamd Glorkon. Hij heeft je honden in zijn ooggaten gepropt, en gebruikt hun levensessentie om het universum te vernietigen. Je werkt samen met Trover, een klein paars ooggatmonster. Trover is geen grote fan van werken, of in de positie worden gebracht om het universum te moeten redden. Hij is ook niet zo een grote fan van jou, en ik ook niet. (Grapje, je bent geweldig)

Alleen jij en Trover kunnen alles redden in dit bizarre, komische avontuur, bedacht door Justin Roiland!

Een komisch avontuur vol gevechten, puzzels en moreel twijfelachtige keuzes. Zie hoe de beste bedoelingen vreselijk mis kunnen gaan.

Je bestuurt de bewegingen van Trover, maar niet zijn mond. Hij heeft veel te zeggen over wat er gaande is in de game.

Reis door de kosmos om diverse vreemde buitenaardse planeten, en bizarre personages met grote persoonlijkheden te ervaren.

Upgrade Trover EN JEZELF met nieuwe vaardigheden om (hopelijk) Glorkon te verslaan, terwijl je lastige situaties ontwijkt.

Je wordt ondergedompeld in gekte, ongeacht welke weergave je gebruikt.

BONUS! OMVAT GRATIS DLC:

JOPO MODE: een nieuwe manier om te spelen!

BELANGRIJKE COSMISCHE BANEN: Verken de werkplek van Trover om collega's te helpen, ernstige schade te voorkomen en originele, komische, schetsen van Justin Roiland te ontgrendelen.


Trover Saves the Universe verschijnt op 28 november in de Nintendo eShop.
Next articleErvaar een apocalyptische dierenwereld in trailer Lost Ember... Previous articlePokémon Center London trekt meer dan 30.000 bezoekers in korte...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Trover Saves the Universe

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Squanch Games
Uitgever: Squanch Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 28 november 2019