Remaster van Devil May Cry 3 komt ook naar de Nintendo Switch Media | 26 november 2019 14:47 | Auteur: Martijn | Bron: Capcom

Verrassing! Het derde deel van Devil May Cry komt ook naar de Nintendo eShop. Daarnaast is een Japanse bundel van de eerste drie games aangekondigd.

Het was te verwachten, maar nadat eerder dit jaar Devil May Cry en Devil May Cry 2 voor het eerst op een Nintendo-systeem verschenen, is het nu de beurt aan het derde deel van de reeks. Devil May Cry 3: Special Edition is aangekondigd voor de Nintendo eShop, waarvoor Capcom het volgende bericht op Twitter plaatste.


Devil May Cry 3 is een prequel en speelt zich voor de eerste twee delen af. Het gaat over een jongere Dante die zijn tweelingbroer Vergil ervan moet weerhouden om de poort van het demonenrijk te openen. Tijdens de reis ontdekt de speler vele inzichten achter vaste aspecten van de serie, waaronder de eerste ontmoeting met het fan-favoriete personage Lady, de oorsprong van Dante's winkel en de naam van de serie.

Uiteraard biedt deze hack & slash action-adventure de actie waar de serie bekend om staat en modificeert het 'style'-systeem, voor meer variatie tijdens het vechten. Het spel verschijnt op 20 februari 2020 en zal eveneens 19,99 Euro gaan kosten.

Voor Japan is echter ook een bundeling van de eerste drie delen aangekondigd, als Devil May Cry: Triple Pack, die als fysieke release ook op 20 februari 2020 in de winkels komt te liggen. Capcom hanteert wederom de formule waarbij alleen het eerste deel op cartridge staat. Devil May Cry 2 en 3 worden hierbij aangeboden via een downloadcode. Het is nog onbekend of deze bundel ook naar het westen komt, maar de trailer kun je hieronder bekijken.

Next articleThe Elder Scrolls: Blades uitgesteld tot begin 2020 Previous articleVampyr - Voor de liefhebber

Reacties van gebruikers

Avatar
Captain-Retardo | 27 november 2019 21:13 | #289063
20 euro ? Steek maar in je reet capcom.
Avatar
Kuemori | 30 november 2019 21:38 | #289084
Dante in Smash dus.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Devil May Cry 3

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Action Adventure Hack & Slash
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 20 februari 2020

Screenshots