The Elder Scrolls: Blades uitgesteld tot begin 2020 Nieuws | 27 november 2019 09:48 | Auteur: Sascha | Bron: Bethesda

Het ziet ernaar uit dat we nog even mogen wachten om The Elder Scrolls: Blades op de Nintendo Switch te kunnen spelen.

2
(Bron: Bethesda)

Bethesda heeft in een nieuwsbericht aangegeven dat de Nintendo Switch-versie van The Elder Scrolls: Blades uitgesteld is tot begin 2020. Ze hebben nog geen exacte datum bekend gemaakt. Als reden voor het uitstel geeft Bethesda de vele veranderingen die de game heeft ondergaan aan.

Bethesda over de Nintendo Switch-versie (vertaald):
We weten hoe graag onze spelers met Blades op de Nintendo Switch aan de slag willen gaan, en we hebben er hard aan gewerkt om dit te laten gebeuren. Helaas hebben we, temidden van alle andere wijzigingen die we aan Blades aanbrengen, onze release van Switch moeten uitstellen tot begin 2020. We kunnen niet wachten tot je aan je quest in Blades op de Switch kunt beginnen. We zijn ervan overtuigd dat de extra tijd ons de gepolijste gameplay laat leveren die onze fans verdienen. We stellen je geduld zeer op prijs! Zoals we in een vorige update hebben vermeld, zullen PvP-wedstrijden op verschillende platforms, tussen mobiele versies en de Switch-versie wanneer deze wordt uitgebracht, mogelijk zijn.


The Elder Scrolls: Blades is uitgesteld tot een nader te bepalen datum begin 2020.
Next articleDetails over Content-Update voor Stardew Valley bekendgemaakt Previous articleRemaster van Devil May Cry 3 komt ook naar de Nintendo Switch

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Elder Scrolls: Blades

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Actie RPG
Ontwikkelaar: Bethesda Game Studios
Uitgever: Bethesda Softworks
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 mei 2020

Screenshots