Games Jam: Gamm-winnaar Breathing Fear komt naar de Nintendo Switch Nieuws | 29 november 2019 09:48 | Auteur: Sascha | Bron: Nintendo

De winnaar van de Games Jam: Gamm, Breathing Fear, komt uit voor de Nintendo Switch.

Breathing Fear is een Pixel Art indie-game met een niet-lineair eng verhaal. In deze survival-adventure-game bevind jij je in een bos en waar vreemde dingen gebeuren. Het is aan jou om uit te zoeken waarom je er bent en wat er aan de hand is. De game zit vol met verontrustende letters, objecten, opnames en paranormale gebeurtenissen. Allemaal om je gek te maken en te voorkomen dat je het mysterie oplost.

De game bevat geen jumpscares. Breathing Fear focust zich vooral op een zorgvuldig geschreven verhaal, muziek, en sfeer die jou de kriebels moeten bezorgen.Over de game (vertaald):
De game is een niet-lineair overlevings-, avonturenspel.
Dit verhaal gaat over een man die door zijn lot naar een verlaten huis in het bos is gebracht. Deze plek maakt hem op mysterieuze wijze bang voor zijn eigen schaduw, en dat maakt hem gek. Zal hij in staat zijn om gezond te blijven, en alle mysteries van het vervloekte huis op te lossen?
• Sombere en verontrustende atmosfeer.
• ’Screamers’ zijn niet eng. Iets wat je in dit huis gaat voelen, is eng.
• De winnaar van Games Jam: Gamm.


Breathing Fear is vanaf 6 december in de Nintendo eShop verkrijgbaar.
Next articleNeem deel aan Pokémon Sword & Shield Max Raid-gevechten via... Previous articleGigantamax Snorlax voor Pokémon Sword & Shield aangekondigd

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Breathing Fear

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Puzzle Adventure
Ontwikkelaar: LunarPixel
Uitgever: Drageus Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 december 2019