Meer inhoud op komst voor Super Mario Maker 2 Nieuws | 02 december 2019 19:05 | Auteur: Martijn | Bron: Nintendo

Het is bijna tijd voor een update van Super Mario Maker 2. Nieuwe mogelijkheden om levels te bouwen, met een speciaal gastoptreden!

Er verschijnt binnenkort een update voor Super Mario Maker 2. Deze omvat een aantal nieuwe mogelijkheden, waardoor je jouw levels weer kunt uitbouwen met nieuwe uitdagingen. Bekijk hieronder wat er aan het spel is toegevoegd.


Zo zijn er nieuwe vijanden. Spike gooit puntige stalen kogels (sneeuwballen in het sneeuw-thema) uit zijn mond, die ook blokken kunnen breken of dienen als gewicht of platform. Pokey, de bekende wandelende cactus, maakt zijn opwachting en kan in nachtlevels ook zweven. In sneeuwlevels is hij een lopende sneeuwpop.

Munten in ijsblokken kunnen niet tegen vuur en onbreekbare P-blokken verschijnen tijdelijk door een P-schakelaar te activeren en zijn onverwoestbaar. Het Dash Block wordt aan de Super Mario 3D World-stijl toegevoegd, waardoor Mario ongeremd zal blijven doorrennen en enorme sprongen kan maken, ook als hij in de Koopa Troopa Car rijdt.

De meest opvallende toevoeging is echter het Mastersword uit de The Legend of Zelda-serie. Hierdoor verandert Mario in Link, die zijn eigen speciale bewegingen heeft. Zo kun je steken met het zwaard of je beschermen met het schild. Er zijn ook een dash- en down thrust-aanval. Link beschikt over bommen en kan met pijl en boog schieten in drie richtingen.

Voor Ninji Speedruns heeft Nintendo levels gemaakt, die je zo snel mogelijk moet doorlopen voor de snelste tijd. Als je dit speelt zie je wat andere spelers deden, omdat hun resultaat nu door het level loopt als een Ninji. Nintendo voegt later meer levels toe voor deze modus, waarin je ook stempels en speciale Mii outfits kunt verzamelen. Bij de beste spelers zullen tijdelijk gouden sterren rond hun Mii cirkelen.

De update is beschikbaar vanaf 5 december 2020.
Next articleN1 Podcast S02 A10: Groeiende verkopen en groeiende backlogs Previous articleUitslag prijsvraag Pokémon-goodies pakketten

Reacties van gebruikers

Avatar
Dual_strike | 04 december 2019 08:49 | #289103
De update is beschikbaar vanaf 5 december 2020.

Ahw nog een jaar wachten Mad
Avatar
Kuemori | 08 december 2019 01:35 | #289116
Misschien komt er dan Metroid content met de volgende update.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Mario Maker 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 28 juni 2019

Screenshots