4 nieuwe NES en 2 nieuwe SNES games naar Nintendo Switch Online Nieuws | 05 december 2019 10:54 | Auteur: Sascha | Bron: Nintendo

Nintendo heeft een nieuwe reeks aan games aangekondigd voor de Nintendo Switch Online-dienst.Vanaf 12 december wordt het aanbod aan NES-games met 2 nieuwe titels uitgebreid. Het aantal SNES-games, dat je via Nintendo Switch Online kunt spelen, krijgt er 4 nieuwe titels bij.

Nintendo Switch Online Super NES-games:
• Star Fox 2
• Super Punch-Out!!
• Kirby Super Star
• Breath of Fire II

Nintendo Switch Online NES-games:
• Journey to Silius
• Crystalis

Over de games (vertaald):
Super NES

Star Fox 2 - Deze 3D-rail-shooter, en tweede game van de Star Fox-serie, werd voor het eerst ontworpen voor de Super NES. De game werd echter pas uitgebracht in 2017 op de Super NES Classic Edition. Keizer Andross is op kruistocht om het Lylat-systeem, en het Star Fox-team zelf, te veroveren. Na lang wachten is Star Fox terug in actie.

Super Punch-Out !! - Met de strakke gameplay en humor waar de serie om bekend staat, ziet dit vervolg op de NES-klassieker Little Mac terugkeren naar de ring. Wederom met de riem van de World Video Boxing Association op het spel.

Kirby Super Star - Die vreselijke koning Dedede is er weer mee bezig - hij heeft al het eten in Dream Land gestolen. Het is aan Kirby om het terug te krijgen en uiteindelijk te voorkomen dat Popstar wordt overgenomen. Er is nooit een saai moment terwijl Kirby stormt, vliegt en vecht!

Breath of Fire II – Het speelt zich 500 jaar na het origineel af. Kruip in de huid van Ryu, het laatste lid van de Dragon Clan. Een groep aan ongewone, en bijzondere, metgezellen vergezellen je in je avonturen in een wonderlijk land vol magie en mysterie.

NES

Crystalis - Een episch verhaal voor actie-RPG-fans is klaar om zicht te ontplooien. In een wereld waar de beschaving in puin ligt, ontwaakt het jonge hoofdpersonage uit cryogene slaap. Het avontuur begint. Bemachtig het zwaard van de wind en waag je in het onbekende.

Journey to Silius - Ga met Jay mee op zijn missie om het mechanische leger te verslaan dat verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader. Versla eindeloze golven aan robots, en vervul de droom van zijn vader om een ruimtekolonie in het Silius-zonnestelsel te ontwikkelen.

Next articleMario Kart Tour behaalt 'Best Casual Games'-lijst van Google... Previous articleVijfde dag van Nintendo's adventskalender staat online

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.