Nederlander Mr.R wordt tweede op officieel Smash Ultimate-toernooi DreamHack Winter Nieuws | 05 december 2019 15:04 | Auteur: Mitch | Bron: VGBootcamp

Tijdens de tweede Europese kwalificatieronde ronde sleepte een Nederlander het zilver binnen.

Afgelopen weekend vond de tweede ronde van het door Nintendo georganiseerde Super Smash Bros. Ultimate Eurpean Circuit plaats. De Nederlandse topspeler Mr. R wist met zijn Chrom een tweede plaats te behalen, terwijl de eveneens Nederlandse Space zich derde mag noemen. De Zweedse Leffen ging er met de winst vandoor.Nederland op nummer 1
Na twee toernooien van het Super Smash Bros Ultimate European Circuit staat Nederland op dit moment aan kop. Dankzij de prestaties van Space en Mr.R op Syndicate 2019 en DreamHack Winter heeft Nederland het meeste punten. Qua aantal spelers in de top doet Frankrijk het het beste.

Het volgende toernooi in het circuit is Valhalla III in Denemarken. Verwacht ook daar weer te horen van onze Smash-spelende landgenoten!
Next articleDoe vandaag mee aan de N1 Gigantamax Snorlax Raid [17:00 uur]... Previous articleN1ntendo.nl wenst jullie een fijne pakjesavond!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots