Fantasierijke tavern sim Crossroads inn komt naar de Nintendo Switch Nieuws | 09 december 2019 11:30 | Auteur: Kitty

Kickstarter-game 'Crossroads Inn' van uitgever Klabater en ontwikkelaar Kraken Unleashed komt in 2020 uit op de Nintendo Switch.

Crossroads Inn is een real-time management sim met RPG-elementen. Je bent de eigenaar van een taveerne, midden in het land Delcrys. Jouw taveerne ligt precies op de grens van drie machtige koninkrijken, aan een belangrijke handelsroute. Aan jou om te overleven in moeilijke economische tijden en je taveerne om te toveren tot een florerende zaak.

Je kunt je gebouw naar hartenlust uitbreiden of aanpassen, de inrichting bepalen, diensten aanbieden aan je klanten en je personeel aansturen. Ga je voor een donkere kroeg voor dieven en piraten, of wil je juist de gegoede burgerij aantrekken?

Game modi
In de sandbox-modus kun je hoe je maar wilt je taveerne runnen en je zaak uitbreiden: bouwen, personeel aansturen, je bevoorrading in de gaten houden en nieuwe recepten ontdekken. In de campaign modus doorloop je een non-lineair verhaal over de koninkrijken en de politieke spelletjes die hierbij komen kijken. Er zijn twaalf verschillende eindes mogelijk! Ook bevat het spel een originele soundtrack gecomponeerd door onder andere Marcin PrzybyƂowicz (The Witcher 3). In de editor kun je je eigen campagnes en scenario's schrijven.

Bekijk hier de gameplay-trailer:


Crossroads inn moet ergens in 2020 op de Nintendo Switch verschijnen.Next articleNieuwe Indie World presentatie morgen om 19:00 uur Previous articleSoul Axiom Rebooted komt in februari naar de Nintendo Switch

Reacties van gebruikers

Avatar
Dreon | 09 december 2019 12:04 | #289117
Deze game ziet er interessant uit Smile
Avatar
*D4rKy* | 10 december 2019 03:58 | #289123
Ze zullen wel zeiknat worden zonder een dak boven hun hoofd.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.