Riverbond nu ook voor Nintendo Switch Nieuws | 10 december 2019 15:35 | Auteur: Sascha | Bron: Cococucumber

De chaotische co-op game Riverbond is er nu ook voor de Nintendo Switch. Dit nieuws gaat uiteraard gepaard met een launch-trailer.

Wie van co-op games houdt, die het nodige vermaak leveren wanneer je samen op de bank zit, moet zeker naar Riverbond kijken. De chaotische actie-avontuur RPG maakt zijn entree op de Nintendo Switch.Over de game (vertaald):
Ga op een heroïsche reis om missies te voltooien, schattige vijanden te bevechten en alles in kleine blokjes te breken! Zullen jij en je vrienden de legendarische helden van Riverbond worden?

De Ridder heeft de leiders van de Acht Werelden gevangengezet en chaos, droogte en wanorde veroorzaakt! Ga samen op avontuur om het kwaad te verslaan en de charmante inwoners van Riverbond te helpen op deze actievolle reis door prachtige, handgemaakte werelden. Ontgrendel een verscheidenheid aan wapens, gebruik nieuwe skins, en activeer power-ups om je weg naar glorie te hacken en te slaan.

• Klassieke co-op voor één speler of chaotische samen op de bank!
Of je nu in singleplayer bent of een stapje verder gaat in chaotische couch co-op, je kunt dit epische avontuur op jouw manier spelen. Met drop-in, drop-out couch co-op wint iedereen samen!

• Cubic Combat en Awesome Voxel Destruction
Met een selectie van snelle en responsieve wapens is verwoesting uitbrengen op alles altijd bevredigend. Vernietig enorme torens met een zwaai van je zwaard, ga los op menigten van vijanden en explodeer omgevingen in kleurrijke uitbarstingen van voxel-goedheid!

• Leuke personages en dodelijke bazen
Ontmoet charmante personages, maak onverwachte bondgenoten en vecht met schattige (maar dodelijke!) eindbazen. Kies uit meer dan 50 wapens die bij je speelstijl passen en zegevier over het kwaad. Cue de epische avonturenmuziek!


Riverbond is sinds 10 december verkrijgbaar in de Nintendo eShop.
Next articleThe Survivalists komt in 2020 naar de Nintendo Switch Previous articleImmortal Planet heeft launch-trailer gekregen

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Riverbond

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Action Adventure Party
Ontwikkelaar: Cococucumber
Uitgever: Cococucumber
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 10 december 2019