Speel als Adam Hunter in Streets of Rage 4 Nieuws | 10 december 2019 20:14 | Auteur: Martijn | Bron: Indie World presentatie

Tijdens de Indie World presentatie kwam ook Streets of Rage 4 voorbij, waarin één van de originele vechters uit het eerste deel zijn herintroductie maakt.

Streets of Rage is een populaire Beat 'em up serie, waarvan in de jaren 90 drie delen verschenen op de SEGA Mega Drive. Een vervolg bleef jarenlang uit, maar het vierde deel is sinds 2018 in de maak bij ontwikkelaars Guard Crush Games, Lizardcube en uitgever Dotemu, in samenwerking met SEGA.

Vandaag was in een nieuwe trailer tijdens de Indie World presentatie te zien, dat Adam Hunter speelbaar zal zijn. Deze vechter was één van de originele personages in het eerste Streets of Rage, maar verdween vervolgens naar de achtergrond. In zijn plaats kon je in beide vervolgen spelen als zijn zoon, Skate. Nu is Adam terug, met een gemoderniseerde look.


Eerder werd al bekend, dat Adam's dochter Cherry ook meevecht in het vierde deel, als nieuw personage. Deze game zet de actie van zijn voorgangers voort, waarbij weer vele schurken en straattuig bevochten moeten worden. Een aangekondigd vijfde speelbaar personage is nog volledig in mysterie gehuld, tot verdere bekendmaking. Streets of Rage 4 verschijnt later in 2020, óók voor de Nintendo Switch.

Next articleDoe de kleinste kickflip ooit met SkateBIRD voor de Nintendo... Previous articleSports Story slaat zich een weg naar de Nintendo Switch

Reacties van gebruikers

Avatar
Duncan | 10 december 2019 22:23 | #289127
Streets of Rage is één van mijn favoriete beat em ups ooit, dus ik kijk hier wel naar uit.
Avatar
JORISGUY7XD | 10 december 2019 22:32 | #289128
Adam is terug! Sinds hij alleen speelbaar was in deel 1 is dit echt sick.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Streets of Rage 4

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: 2D side-scrolling beat-em-up
Ontwikkelaar: DotEmu / Lizardcube
Uitgever: DotEmu
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q4 2020