Stranger's Wrath HD vanaf 23 januari op Nintendo Switch Nieuws | 10 december 2019 22:00 | Auteur: Martijn | Bron: Indie World presentatie

Tijdens de Indie World presentatie eerder vanavond, kwam ook Oddworld: Stranger's Wrath HD voorbij. Het spel heeft een releasedatum gekregen voor de Nintendo Switch.

Het was al bekend dat Oddworld: Stranger's Wrath HD naar de Nintendo Switch komt. Deze action-aventure shooter verscheen oorspronkelijk in 2005 en speelt zich af in het OddWorld universum. Je bent een premiejager, die slechts bekend staat als The Stranger. Hij maakt jacht op schurken om genoeg geld te verdienen voor een dure operatie die hij moet ondergaan, al staat er ook een beloning op zijn eigen hoofd. Met tegenzin accepteert hij de ultieme premie van de eigenaar van de Mongo-rivier, waarna het avontuur een heel andere wending krijgt. Een belangrijk aspect van de gameplay is Stranger's kruisboog, waarmee hij levende ammunitie afvuurt, in vorm van kleine wezens.

Tijdens de Indie World presentatie is de releasedatum voor deze remaster bekend gemaakt. Naast deze beelden, bracht Oddworld Inhabitants vandaag zelf ook een trailer van het spel naar buiten, die je hieronder kunt bekijken. Stranger's Wrath HD verschijnt op 23 januari 2020 voor de Nintendo Switch.

Next articleHeis de zeilen in Sail Forth voor Nintendo Switch Previous articleFilosofische puzzlegame The Talos Principle: Deluxe Edition...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Oddworld: Stranger's Wrath HD

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: action-adventure shooter
Ontwikkelaar: Oddworld Inhabitants
Uitgever: Oddworld Inhabitants
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 23 januari 2020

Screenshots