Een wereld van glas-in-lood in Nintendo Switch-titel Gleamlight Nieuws | 10 december 2019 23:30 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo Indie World Showcase

Tijdens de Nintendo Indie World Showcase is Gleamlight aangekondigd voor de Nintendo Switch.

Producer Hidekazu Nakajima legt uit wat voor spel het is: "Gleamlight is een uniek spel dat een stil en mysterieuze verhaal vertelt in een artistieke wereld met glas-in-lood-motief", begint hij. "In een wereld als deze waant de speler zich een eenzaam zwaard, die, met behulp van kinderen, tegen krachtige vijanden vecht om de mysteries van de wereld ontrafeld."

Dit uit zich in een tweedimensionale platform- annex avonturenspel. Hierbij wordt er niet gebruik gemaakt van een interface zoals we normaal gesproken gewend zijn in spellen: het spel past zich aan op de acties die de speler uitvoert. Hierdoor wordt je volgens de ontwikkelaars meer in het spel gezogen, waardoor je "orgnisch de actie en spanning van het verslaan van vijanden en het doorkruisen van de wereld ervaart". Check op de website van Nintendo meer informatie over Gleamlight.

Platformtitel Gleamlight wordt ontwikkeld door DICO en gepubliceerd door D3. De titel verschijnt begin 2020 voor de Nintendo Switch. DICO werkte eerder mee aan de lokalisatie van Bloodstained: Ritual of the Night.

Gleamlight_NintendoSwitch_01

< >

Next articleElfde dag van Nintendo's adventskalender staat online Previous articleDauntless lanceert met uitbreiding Stormchasers vandaag op Nintendo...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Gleamlight

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: DICO
Uitgever: D3
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q1 2020

Screenshots