WIN: 2x2 heats voor een leuke middag indoor karten samen met een vriend(in)! Prijsvraag | 17 december 2019 08:25 | Auteur: Mitch

Mario Kart, maar dan zonder bananen en in het echie.

Bij N1ntendo houden we van Mario Kart, maar daarnaast vind je ons ook wel eens op een échte kartbaan. Lijkt je dat ook tof? Dan hebben we een leuke prijs voor je! Deze keer kun je namelijk 2x2 heats karten winnen bij de indoor kartbaan Silverstone. Deze prijs geven we weg in samenwerking met Silverstone en Media Tornado.

Wat moet je doen? Heel simpel: volg N1ntendo op Facebook en/of Twitter en tag je Mario Kart-buddy onder het bericht met de prijsvraag. Je maakt vanaf dit moment automatisch kans. De gelukkige winnaars worden op een later moment willekeurig gekozen en zullen benaderd worden door de redactie voor de versturing van de prijs. Hou er wel rekening mee: de locatie bevindt zich in Zwanenburg, Noord Holland. Je kunt meedoen t/m kerstavond 2019.

Silverstone
Silverstone heeft één van de snelste en langste indoor kartbanen van Nederland (522 meter) waar je het echte racegevoel ervaart door de modernste karts met de innovatieve techniek van de Interkart. Je kan racen in een eenpersoons-kart (vanaf 8 jaar en minimaal 1,45m lengte), maar ook samen met een kind in een duokart (vanaf 6 jaar).

8


Daarnaast kun je bij Silverstone in Zwanenburg ook bowlen op de LED bowlingbaan en heeft het partycenter een spannende lasergame arena van 1700 vierkante meter. Er staat zelfs een echte MIG 21 straaljager in de arena! Nog niet verzadigd na alle activiteiten? Na afloop kun je een hamburger meepakken Bij Partycentrum Silverstone.
Next articleN1 Podcast S02 A11: De spellen van het jaar 2019 Previous articleBekijk de nieuwste trailer van Warriors Orochi 4

Reacties van gebruikers

Avatar
Jeroen K. | 17 december 2019 08:35 | #289176
Uh..
Avatar
Volleybaas | 18 december 2019 09:31 | #289185
social media zuigt. Hoe kan ik mee doen zonder mn ziel te verkopen aan mark zuckerberg?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.