Square Enix kondigt Bravely Default II aan voor de Nintendo Switch Media | 13 december 2019 18:11 | Auteur: Martijn | Bron: The Game Awards 2019

Er waren niet zoveel aankondigingen voor de Nintendo Switch tijdens The Game Awards 2019. Een titel die echter wél voor het eerst te zien was, is Bravely Default II.

Als verrassing maakte Bravely Default II vannacht zijn werelddebuut. Deze game van het team achter Octopath Traveler en de Bravely Default-games, werd toen aangekondigd tijdens The Game Awards 2019. Het beloofd een fantasievolle RPG te worden waarbij je vecht om te overleven, dus stap in het licht en wees dapper. Componist Revo verzorgt de muziek van het spel, wat hij ook deed voor Bravely Default.


De serie was voorheen exclusief voor de Nintendo 3DS, maar vindt nu zijn weg naar de Nintendo Switch. Veel over het spel is nog niet bekend, maar wel dat het ergens in 2020 gaat verschijnen.
Next articleOpmerkelijke trailer voor No More Heroes 3 lijkt op een ongerelateerde... Previous articleRise of the Phoenix is tweede Marvel Ultimate Alliance 3 uitbreidingspakket

Reacties van gebruikers

Avatar
deejaydadream | 13 december 2019 19:16 | #289155
Hier kijk ik dus zeer naar uit, en had ik ook gehoopt dat ooit naar de Switch zou komen. Alleen had ik gehoopt dat deel 1 en 2 naar de Switch zou komen.
Avatar
Bappie-NL | 13 december 2019 21:46 | #289156
Ook ik kijk naar deze game uit! Deel 1 vond ik echt fantastisch. Daar heb ik echt veel plezier aan beleefd op de N3DS. Wellicht voordat deel 2 uit komt hem nog maar eens opnieuw spelen. Wink
Avatar
Demin | 14 december 2019 19:28 | #289162
Dit was voor mij echt de beste aankondiging van de Game Awards '19, heb zeker 100 uur in Bravely Default (1) gestopt... maar moet deze nog altijd uitspelen. Holy Eigenlijk was ik gewoon te perfectionistisch en wilde ik kostte wat kost de Vampire class unlocken voor ik de game uitspeelde... maar hoeveel ik ook grindde, ik kreeg de optionele boss die je daarvoor moest verslaan maar niet verslagen. Wel was dit ondanks dat ik hem niet kon uitspelen 1 van mijn favoriete games op de 3DS, dus super blij met een nieuw deel!

Nu er een nieuwe game uitkomt is het misschien maar eens tijd mijn 3DS af te stoffen en Bravely Default eindelijk eens uit te spelen + Bravely Second oppikken. Ze stonden sowieso allebei nog op mijn lijstje.

Heerlijke muziek ook! Fantastisch dat de originele componist terug is. Alleen de visuals vind ik lichtelijk tegenvallen, ze zijn iets meer voor een 'storybook-look' gegaan voor de achtergronden ipv de look van de eerste twee games. Mijn voorkeur licht bij de eerste games.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Bravely Default II

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2020

Screenshots