Opmerkelijke trailer voor No More Heroes 3 lijkt op een ongerelateerde animefilm Media | 13 december 2019 21:36 | Auteur: Martijn | Bron: The Game Awards 2019

Wie had het meteen in de gaten? Het is geen trailer voor een vage Japanse animatiefilm, maar wel voor No More Heroes 3!

Het is al langer bekend dat director Goichi Suda (Suda51) van ontwikkelaar Grasshopper Manufacture werkt aan een nieuw deel in de No More Heroes-serie. Vorige maand gaf hij nog een update over de nieuwe game. Vannacht tijdens The Game Awards 2019 kwam hier een opmerkelijke trailer van voorbij.

Het is een behoorlijk lange anime-trailer, genaamd "The Return". We zien hoe een jongen een buitenaards wezen redt en hem twintig jaar later terugziet. Dit is echter om de kijker op een dwaalspoor te brengen. Pas helemaal op het einde zien we wat dit werkelijk is: No More Heroes 3 komt ergens in 2020 naar de Nintendo Switch, met alle actie en eigenaardigheden die we gewend zijn van Travis Touchdown. No More Heroes 3 is het échte vervolg in de No More Heroes-serie. Eerder verscheen ook de spin-off Travis Strikes Again: No More Heroes op de Nintendo Switch, welke in de review door Dreon met een nette 8 werd beloond.

Tijdens The Game Awards werd een verkorte versie van de trailer vertoond. De volledige versie is intussen door Nintendo gedeeld en hieronder te bekijken.

Next articleNew Super Lucky's Tale - Charmante ode aan jaren '90 Previous articleSquare Enix kondigt Bravely Default II aan voor de Nintendo...

Reacties van gebruikers

Avatar
JORISGUY7XD | 13 december 2019 23:14 | #289157
Deze trailer is echt fantastisch, een van de highlights bij de show.
Avatar
Mitch | 14 december 2019 12:39 | #289159
collapse
Het is weer lekker leip, maar ik wil nu wel gameplay zien. TSA was zeer matig en eentonig en deel 2 haalde (hoewel zeer vet) net niet het niveau van het eerste deel qua combat.

Ik ben dus zeer benieuwd of Suda/het NMH team het nog in zich heeft om ook qua gameplay nog een echte lekker wegspelende game te maken, want dat het verhaal lekker gestoord wordt, daar maak ik me geen zorgen over.
Avatar
Martijn | 14 december 2019 15:02 | #289161
Reactie op post #289159 van Mitch
Heb zelf nog nooit No More Heroes gespeeld. Denk ook niet dat het mij erg gaat aanspreken, als spel op zich. In mijn ogen zijn Suda51's games altijd nogal vaag en gewelddadig. Deze trailer sprak me wel aan, maar meer omdat het animatie is. Dit had ook de trailer voor een nieuw spel, serie of film kunnen zijn. Vooral getekende animatie wekt al snel mijn interesse, maar missie geslaagd: ik wist niet dat ik naar een trailer voor No More Heroes 3 zat te kijken.

Viel Travis Strikes Again je zo tegen, Mitch? Ik ken het spel niet, maar door de 8 van de review dacht ik dat het wel een goed deel was. Smaken verschillen natuurlijk, al werd die spin-off vrij wisselvallig ontvangen, geloof ik. Voor de fans vast beter als ze teruggaan naar de formule van het eerste deel. We zien vast snel hoe dat uitpakt bij dit nieuwe deel.
Avatar
Kuemori | 22 december 2019 00:27 | #289211
4:36 heeft wat weg van een scene uit Nausicaä. Surprised

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

No More Heroes 3

Platform: Nintendo Switch
Genre: Hack 'n Slash
Ontwikkelaar: Grasshopper Manufacture
Uitgever: Onbekend
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2020

Screenshots