Nieuwe Pokémon anime mini-serie 'Twilight Wings' in de maak Nieuws | 14 december 2019 12:40 | Auteur: Mitch | Bron: The Pokemon Company

Een frisse tekenfilmserie die je in 2020 online kunt bekijken

Herinner je je Pokémon Generations nog? Deze officiele en korte reeks anime-filmpjes werd door fans goed ontvangen. The Pokémon Company gaat nu wederom iets soortgelijks doen met een nieuwe serie genaamd Twilight Wings.

In Pokémon: Twilight Wings zullen de nieuwe beestjes uit de Galar Regio centraal staan. In totaal komen er zeven afleveringen die elk ongeveer vijf minuten zullen duren. . De eerste aflevering verschijnt 15 januari 2020 op het officiële Pokémon YouTube kanaal.

Voor wie Generations gemist heeft, hieronder een kleine opfrisser:
Wat vond jij van Pokémon Generations? En ga je deze nieuwe serie kijken? We lezen het graag in de comments.

Next articleHollow Knight-componist Christopher Larkin deelt twee nieuwe... Previous articleShantae and The Seven Sirens verschijnt in de lente van 2020

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 15 december 2019 11:42 | #289165
collapse
Stiekem hoopte ik dat Generations de basis werd voor de nieuwe anime. Het is zoveel beter om te kijken dan Ash en z'n kleuterklas verhaaltjes... Generations is wat het ondertussen had moeten zijn als Pokemon met de doelgroep was meegegroeid. Het enige probleem was dat die mini afleveringen van de hak op de tak gingen en een hoop toffe dingen achterwege lieten om het allemaal in 5 minuten te proppen.

Maar Pokemon die niet hun eigen naam roepen bij alles wat ze doen maar juist 'dierlijke' geluiden maken, een donkerdere wereld... Dat is zoveel interessanter dan enkel Team Rocket die elke aflevering wéér weg geknald wordt als ze Pikachu voor de zoveelste keer willen stelen. Pokemon is (helaas) een franchise dat zich voornamelijk focust op kinderen wat de anime betreft. Maar ook die kinderen groeien op. Daar zouden ze best wel eens wat meer moeite voor mogen doen.
Avatar
Mitch | 17 januari 2020 18:10 | #289491
Reactie op post #289165 van FalconPawnch
late reactie, maar 100% eensch.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Sword

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019

Screenshots