Pokémon zijn op meer plekken over de wereld te vinden in Pokémon GO Nieuws | 14 december 2019 13:11 | Auteur: Erik | Bron: Niantic

Goed nieuws voor mensen die in kleine dorpjes wonen!

Niantic heeft bekend gemaakt dat je nu op meer plekken in de wereld Pokémon tegen kan komen. Het gaat met name op plekken waar tot dusver weinig of zelfs geen zakmonsters te vinden waren, zoals het platteland of kleine dorpen. Sterker nog: volgens de ontwikkelaars is het aantal locaties waar Pokémon verschijnen verdubbeld.

Dit heeft alles te maken met de koers die Niantic opvaart met Pokémon GO: het bedrijf wil dat alle spelers eenzelfde Pokémon GO-ervaring krijgen. Hun focus ligt op dit moment op spelers die in delen van de wereld leven waar niet zoveel PokéStops of beestjes te vinden zijn. Lees meer over de toevoeging in de blog van de ontwikkelaars.

Pokémon GO is sinds 16 juli 2016 verkrijgbaar in Nederland en België. Het spel loopt nog steeds ontzettend goed: in totaal is er meer dan drie miljard euro omzet gedraaid. Hiervan is er nauwelijks een omzetsverlaging te bespeuren jaar op jaar.

pokemon_go_halloween2019
Next articleOntwikkelaar reageert op Hollow Knight-controverse rondom Gleamlight Previous articleHollow Knight-componist Christopher Larkin deelt twee nieuwe...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 15 december 2019 11:37 | #289164
Een beetje te laat als je het mij vraagt. Die mensen gaan nu echt niet ineens Pokemon Go spelen. Voor diegene die dat wel al deden, is dit wel fijner ja.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon GO

Platform: iOS
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 16 juli 2016

Pokémon GO

Platform: Android
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 16 juli 2016