Nieuwste project van Danganronpa-schrijver ook onderweg naar de Nintendo Switch Nieuws | 15 december 2019 16:15 | Auteur: Mitch | Bron: Izanagi Games

Fans van gestoorde verhalen opgelet.

Izanagi Games heeft recent de interactieve filmgame Death Come True aangekondigd. De schrijver hiervan is Kazutaka Kodaka, de maker van Danganronpa. Het project is momenteel ook in ontwikkeling voor de Nintendo Switch.

Het project gaat voorlopig door het leven als 'Death Come True' en combineert film- en game-elementen, waardoor het een 'interactieve film' wordt met een verhaal dat zich ontvouwt volgens beslissingen van de speler. Meerdere eindes op basis hiervan zijn inbegrepen.Kodaka was eerder verantwoordelijk voor Danganronpa, een populaire reeks visual novels die vaak worden vergeleken met de Phoenix Wright-serie. In Danganronpa ben je alleen geen advocaat, maar een scholier. Samen met je klasgenoten beland je in een afgesloten omgeving, zoals een verlaten school of een eiland.

In deze omgeving doe je als gegijzelde noodgedwongen mee aan een meedogenloos spel, waarbij je via zogenaamde Class Trials moordenaars dient te ontmaskeren.
Allemaal onder leiding van de psychotische teddybeer Monokuma, die overal camera's heeft hangen.

De spellen verschenen voornamelijk voor de platformen van Sony en op de pc via Steam. Wanneer Death Come True uit komt voor de Nintendo Switch, is nog niet bekend.

Wat is jouw favoriete visual novel serie?

Next articleZestiende dag van Nintendo's adventskalender staat online Previous articleMet de animatie "Chao in Space" wenst SEGA iedereen fijne feestdagen

Reacties van gebruikers

Avatar
Jeroen K. | 15 december 2019 17:08 | #289168
Cool! Voor het eerst dat ik wat over dit project hoor.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Death Come True

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Interactive Movie, mystery
Ontwikkelaar: Izanagi Games
Uitgever: Izanagi Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 25 juni 2020