Update: Grote Nintendo eShop-kortingen vanaf 19 december Nieuws | 17 december 2019 15:36 | Auteur: Sascha | Bron: Nintendo

Het is duidelijk dat de feestdagen eraan komen. Ook bij Nintendo is het feest, en dat wordt gevierd met fikse kortingen die tot 80% oplopen.

Festive offers! In een intussen verwijderde tweet kondigt Nintendo een grote kortingsactie voor de Nintendo eShop aan, met meer dan 700 titels in de aanbieding. De actie begint, volgens de tweet, op 19 december om 15:00 uur.

118


Het is onbekend waarom de tweet verwijderd is. Mogelijk omdat er nog iets aangepast moet worden. Zodra er meer duidelijkheid is, passen wij deze post aan met aanvullende informatie.Update
De tweet is intussen weer online:


Er lijkt niets veranderd te zijn, dus het is niet bekend waarom de tweet in eerste instantie verwijderd werd.
Next articleNintendo deelt informatie over spookachtige multiplayer DLC... Previous articleZeventiende dag van Nintendo's adventskalender staat online

Reacties van gebruikers

Avatar
fantasyfreak | 16 december 2019 21:13 | #289173
collapse
Die "over 700 games" baart mij dan wel wat zorgen. Meestal gaat dat beteken dat je net die paar pareltjes tussen alle troep moet gaan zoeken. En moet troep bedoel ik al die rare spelletjes die eigenlijk 52 weken per jaar in de aanbieding zijn.

Zie ik liever gewoon een paar topgames met een leuke korting Smile
Avatar
Jeroen K. | 17 december 2019 08:33 | #289175
Reactie op post #289173 van fantasyfreak
collapse
Wat is dit nu weer voor rare uitspraak.

Ten eerste is er geen enkele Switch-game altijd in de aanbieding. Er zijn niet alleen minder maar ook slechtere sales op de Switch naast een platform als Steam.

Ten tweede kun je gewoon je eigen wishlist aanklikken om te zien welke games die je wil nu goedkoper zijn. Als daar voor jou alleen """topgames""" inzitten heb je geen """last""" van al die """rare""" spelletjes.

Als Steam een sale heeft dan zijn er 10000 games in de aanbieding. Daar hoef je toch ook niet allemaal doorheen te kijken.
Avatar
Paul | 17 december 2019 15:41 | #289179
Reactie op post #289175 van Jeroen K.
Alhoewel er inderdaad geen game letterlijk altijd in de aanbieding is, snap ik fantasyfreak wel. Op Steam kun je immers sorteren op genres, tags, aanbevolen games op basis van je game-bibliotheek, prijs, korting en nog veel meer. Bij de Switch heb je veel minder keuze waardoor je de lijst aan honderden games die in de aanbieding zijn helemaal af moet gaan - omdat het (vrij) willekeurig wordt gesorteerd - wil je iets kunnen vinden dat geschikt is voor je.

Daarbij kom je geen nieuw pareltje voor een zachte prijs tegen als je alleen maar kijkt naar je eigen wishlist. Juist het verbreden van je game-horizon is zo leuk met sales omdat de spellen waar je eerder over twijfelde een stuk aantrekkelijker kunnen zijn, en het is een gemis dat je een hele waslijst aan <€5,- games moet afgaan om iets vets te kunnen ontdekken Smile
Avatar
Captain-Retardo | 17 december 2019 23:46 | #289182
Reactie op post #289173 van fantasyfreak
Ik volg wekelijks de sales en ik kan vertellen dat bij dit soort festiviteiten sales altijd wel veel goede games tussen staan. Tuurlijk is 80% bagger maar je moet gewoon even zoeken of je wishlist bijhouden.

Ik zelf zit te wachten op een Risk of Rain 2 aanbieding gezien die nu ook in de sale is op PSN en daardoor hopelijk ook een kanshebber is op de eshop. Forager idem en die was ook enkele weken geleden in de sale op PSN en nog nooit eerder in de aanbieding geweest op de eshop.

Er zijn overigens wel een aantal games die voor mijn gevoel vaker in de aanbieding zijn dan voor de reguliere prijs verkocht worden.
Avatar
jdw89 | 17 december 2019 08:17 | #289174
Inderdaad! Doe dan gewoon top 20 ofzo met mooie kortingen.
Avatar
Jeroen K. | 22 december 2019 19:22 | #289215
Best veel uit mijn wishlist is in de aanbieding. Ben nog even aan het twijfelen wat ik allemaal ga kopen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.