Nintendo deelt informatie over spookachtige multiplayer DLC van Luigi's Mansion 3 Nieuws | 18 december 2019 07:00 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo

Nintendo heeft wat meer informatie gegeven over de aankomende multiplayer DLC van Luigi's Mansion 3, waaronder diens releasedatum.

Nintendo komt in de loop van volgend jaar met een pakket aan multiplayer DLC voor haar spookachtige Luigi's Mansion 3. De DLC komt in twee delen. Het eerste deel komt uit op 30 april, gevolgd door het tweede pakket op 31 juli. Het gehele pakket is nu al te pre-downloaden voor €9,99. De pakketten kunnen niet los worden aangeschaft.

De twee pakketten brengen nieuwe spoken, minigames en kostuums met zich mee. Pakket 1 bevat drie nieuwe minigames voor de Luigi tegen Gooigi multiplayer modus. Verder krijg je met dit pakket drie nieuwe kostuums die Luigi kan dragen in de tumulttoren, met vloeren die qua thema passen bij de kostuums (kasteelkamers, de disco, of de piramide), en met spoken die ook helemaal passen in het betreffende sfeertje. In het tweede pakket volgen wederom drie nieuwe minigames voor Luigi tegen Gooigi, en drie nieuwe kostuums met passende omgevingsstijlen. Over dit tweede pakket volgt later meer informatie.

Wie de DLC aanschaft krijgt bovendien een 'zaklamp type P', deze schijnt een licht dat de vorm aanneemt van een Polderpup. Deze speciale zaklamp kan je gebruiken in de verhaalstand en de tumulttoren. Onderstaande afbeeldingen geven alvast een indruk van het eerste pakket.

Luigi's Mansion 3 is verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

27

28

29

30

31
Next articleAssassin's Creed: The Rebel Collection Previous articleUpdate: Grote Nintendo eShop-kortingen vanaf 19 december

Reacties van gebruikers

Avatar
Jerone | 18 december 2019 08:29 | #289183
Ziet er leuk uit
Avatar
Kuemori | 22 december 2019 00:21 | #289209
Ik wacht nog even tot april.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Luigi's Mansion 3

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Next Level Games
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 31 oktober 2019

Screenshots