Nintendo Switch-versie Oddwold: Stranger's Wrath HD kent verbeterde graphics Nieuws | 28 december 2019 13:31 | Auteur: Erik | Bron: Oddworld Inhabitants

De makers steken een hoop werk in de Nintendo Switch-versie!

Oddworld Inhabitants heeft een aantal technische verbeteringen doorgevoerd in Oddworld: Stranger's Wrath, melden ze in hun blog. De 'graphics renderer', oftewel het gereedschap dat de visuele stijl opbouwt, is opgefrist. Dit zorgt er volgens de ontwikkelaar voor dat "schaduwen beter tot zijn recht komen én dat het de HD-texturen oogstrelend maakt in zestig beeldjes per seconde." Dit levert verscherpte graphics op in zowel handheldstijl als op de televisie.

Daarnaast belooft Oddworld Inhabitants versnelde laadtijden, alsmede de eerder aangekondigde motion controls.

Oddworld: Stranger's Wrath HD is een action-adventure dat oorspronkelijk op de Xbox verscheen in 2005. Je speelt als Stranger, een premiejager die op slechteriken jaagt om geld op te strijken. Hiervoor gebruik je onder andere je stoere pijl-en-boog, waarbij je ammunitie levende wezens zijn, als insecten en kleine zoogdieren.

Oddworld: Stranger's Wrath HD verschijnt vanaf 23 januari op de Nintendo Switch. Op de afgelopen Nintendo Indie World-presentatie kreeg de game een verse trailer.

OddworldStrangersWrathHD_NintendoSwitch_art


Next articleOntwikkeling Bayonetta 3 voorloopt nog altijd voorspoedig Previous articleSuper Kirby Clash ruim 4 miljoen keer gedownload

Reacties van gebruikers

Avatar
koekiemonster | 28 december 2019 14:13 | #289256
Supah coole game!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Oddworld: Stranger's Wrath HD

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: action-adventure shooter
Ontwikkelaar: Oddworld Inhabitants
Uitgever: Oddworld Inhabitants
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 23 januari 2020

Screenshots