Nieuwste Pokémon Go update voegt trade-evolutions en nieuwe Gen 5 Pokémon toe Nieuws | 11 januari 2020 14:10 | Auteur: Mitch | Bron: Niantic

Ruilen maar.

Pokémon GO blijft onverminderd populair. Om het spel fris te houden, lanceert men ook regelmatig updates, waarvan de nieuwste zeer recent verscheen. In deze nieuwe update staan trade-evolutions en nieuwe Pokémon centraal.

8

Met de nieuwe trade-evolutions kun je bepaalde Pokémon zonder gebruik van candy laten evolueren. In plaats daarvan, ruil je deze simpelweg met een andere speler. Een beetje zoals je Gengar kreeg in Pokémon Red, dus.

Naast deze nieuwe functie voegt men ook een aantal nieuwe beestjes toe. De Unova-regio dient hiervoor als inspiratie. Boldore, Gurdurr, Karrablast en Shelmet zijn vanaf nu te vangen in het spel.

Speel jij nog Pokémon Go?
Next articlePokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX vergeleken met origineel Previous articleWargroove DLC vanaf begin februari te downloaden; krijgt trailer

Reacties van gebruikers

Avatar
Lucas | 12 januari 2020 20:59 | #289389
Gezien de reacties vrij weinig mensen. Ik zelf ook niet meer. Staat nog wel op me telefoon, maar ik hou het allemaal niet meer bij. Sowieso blijf ik de nostalgie van gen1 en 2 leuker vinden.
Avatar
Duncan | 12 januari 2020 21:17 | #289390
collapse
Ik speel het nog iedere dag. De game heeft nog steeds een vrij grote userbase en bijna ieder dorp of stad heeft zo haar eigen Pokémon community, die dagelijks raid en andere activiteiten doet.
Avatar
FalconPawnch | 13 januari 2020 02:36 | #289395
Reactie op post #289390 van Duncan
Ik doe heel soms nog wel eens een raid. Hier in het idd ook nog steeds actief onder een grote groep waarmee ik soms speel. Ik snap deze toevoeging echter niet helemaal. had dit in het begin dan al gedaan als het zonodig op de GB games moet lijken. En had dan ook de juiste evolution stones gebruikt enzo.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon GO

Platform: iOS
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 16 juli 2016

Pokémon GO

Platform: Android
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 16 juli 2016