Nintendo vraagt handelsmerk voor Mario & Luigi opnieuw aan Nieuws | 13 januari 2020 22:54 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo of America (via Let's Go Digital)

Is de franchise toch nog in leven?

Nintendo of America diende op 9 januari een handelsmerk (trademark) in voor het woord 'Mario & Luigi'. Het bedrijf heeft nu onder andere het recht om deze woorden nu onder andere te gebruiken op cartridges, memorycards, apparaten die videogames afspelen en covers voor mobiele telefoons. Dit ontdekte de Nederlandse nieuwswebsite LetsGoDigital.

Door het sluiten van de oorspronkelijke ontwikkelaars van de Mario & Luigi-spellen, Alphadream, waren fans bang dat Nintendo zou stoppen met de franchise. Alphadream moest begin oktober een failissement aanvragen. Het bedrijf had een schuld van vier miljoen euro. Ondanks goede verkopen van de serie, draaide het niet genoeg omzet om dit af te betalen.

De aanvraag van dit handelsmerk lijkt een goede indicatie voor de voortzetting van Mario & Luigi. Zit jij te wachten op een nieuwe titel in deze franchise?

3
Next articleN1 Podcast S02 A13: Nog meer Pokémon! Previous articleUitbreidingspakket Pokémon Sword & Shield gebaseerd op Schotland...

Reacties van gebruikers

Avatar
Sascha | 14 januari 2020 10:28 | #289402
Yes please Very Happy !

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Adventure RPG
Ontwikkelaar: AlphaDream
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 25 januari 2019

Screenshots