Super Nintendo World krijgt slimme polsbandjes Nieuws | 15 januari 2020 14:43 | Auteur: Sascha | Bron: GamesIndustry.biz

Super Nintendo World gaat niet alleen maar om attracties. Ieder moment aanwezig in het park moet een heuse belevenis worden. Voor de ultieme Nintendo-ervaring is er d.m.v. slimme polsbandjes van alles te beleven.

125

Het nieuws over Super Nintendo World blijft maar binnen stromen. Gister vertelden we nog hoe Galantis en Charlie XCX meegewerkt hebben aan een promotievideo voor het pretpark. Vandaag hebben wij wat meer nieuws over hoe je als bezoeker meer dan alleen attracties kunt ervaren.

124

Bezoekers van het Nintendo-pretpark krijgen bij aankomst een speciaal polsbandje. Bij dit polsbandje hoort een smartphone-app, en samen maken ze het mogelijk om door het hele park heen interactieve avonturen te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld gouden munten en karakterzegels verzamelen. Ze kunnen ook gebruikt worden om ‘belangrijke uitdagingen’ te voltooien die je in het park tegen komt. Dit kan leiden tot samenwerking met andere bezoekers van het park om bijvoorbeeld baasgevechten aan te gaan.

123

Thierry Coup, CCO van Universal Creative, had het volgende te zeggen (Vertaald):
“Denk aan Super Nintendo World als een levensgroot, levend videospel waarin jij een van de personages wordt. Je speelt niet alleen het spel; je leeft het spel, je leeft het avontuur. De meest iconische locaties en belevenissen van Nintendo worden tot leven gebracht, waaronder Mushroom Kingdom, Peach's Castle, een ongelooflijke rit met Mario Kart, Bowser's Castle - en meer."


Op dit moment staat de opening van Super Nintendo World gepland in de zomer van 2020. Het park zou af moeten zijn nog voordat de Olympische spelen in Tokio van start gaan.
Next articleTokyo Mirage Sessions #FE Encore - Persona met een idolensimulator Previous articleNieuwste Smash Bros Ultimate-vechter wordt komende donderdag...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 15 januari 2020 15:25 | #289423
collapse
op zich wel leuk bedacht maar krijg je dan niet een beetje het pokemon go effect dat iedereen als een kip zonder kop met z'n telefoon loopt?
Avatar
Volleybaas | 15 januari 2020 19:27 | #289425
Reactie op post #289423 van FalconPawnch
collapse
Of... you know... de moderne samenleving
Avatar
FalconPawnch | 16 januari 2020 08:45 | #289433
Reactie op post #289425 van Volleybaas
point taken, maar als je het ook nog eens aanspoort, dan loopt letterlijk iedereen met zn hoofd in zn beeldscherm.
Avatar
rdvid | 15 januari 2020 22:15 | #289431
Reactie op post #289423 van FalconPawnch
Hopelijk is er een functie waarmee je je telefoon na een keer activeren in je zak kunt zetten om daarna verder te hoppen. Maar idd, mensen zullen toch nog blijven kijken op hun mobiele telefoons...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.