Opname - N1ntendo.nl Stream: Couch co-op pret met SpeedRunners, Crawl en meer! Livestream | 26 januari 2020 08:00 | Auteur: Redactie

Een relaxte zondagmiddag met multiplayerspellen!

In de vorige stream is gingen Patrick, Dreon, Erik, Mark, Sascha en Paul coöperatief aan de slag met Tools Up! en Overcooked! 2, doldwaze multiplayerspellen voor vier. Ook hebben we onze competitieve kant laten zien met Crawl, een assymetrische dungeon-crawler. En dit smaakte naar meer!

Kijk nu de opname terug voor een vervolg van de strijd in Crawl, de chaos van Ultimate Chicken Horse en de primeur van SpeedRunners, evenals andere knotsgekke, grappige of opmerkelijke indie-games.Dreon, Mark, Sascha en Paul waren met zijn vieren aanwezig bij deze stream. Wil je een keer met een online multiplayer-spel meespelen? Voeg dan Dreon toe op je Nintendo Switch. De vriendcode van Dreon is SW-5845-0895-7970.

Daarnaast is er voldoende mogelijkheid tot interactie met de redactie voor vragen of suggesties. Heb je dus zin om met ons te spelen of wil je de crew gewoon eens live meemaken? Kom dan zeker kijken bij de volgende livestream!
Next articleOpname - N1ntendo.nl Stream: Temtem; Heeft Pokémon eindelijk... Previous articleLet's Play TemTem - Pokémon-plezier voor de massa!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Crawl

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Dungeon Crawler
Ontwikkelaar: Powerhoof
Uitgever: Powerhoof Pty Ltd
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 19 december 2017

SpeedRunners

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: DoubleDutch Games
Uitgever: tinyBuild Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 24 januari 2020

Ultimate Chicken Horse

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Action Platformer
Ontwikkelaar: CleverEndeavourGames
Uitgever: CleverEndeavourGames
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q1 2018