26 januari - N1ntendo.nl Stream: Couch co-op pret met Crawl, Overcooked 2 en meer! Livestream | 17 januari 2020 08:00 | Auteur: Redactie

Een relaxte zondagmiddag met multiplayerspellen!

In de vorige stream is gingen Patrick, Dreon, Erik, Mark, Sascha en Paul coöperatief aan de slag met Tools Up! en Overcooked! 2, doldwaze multiplayerspellen voor vier. Ook hebben we onze competitieve kant laten zien met Crawl, een assymetrische dungeon-crawler. En dit smaakte naar meer!

Kijk op 26 januari om 13:00 uur mee voor een vervolg van de strijd in Crawl en de chaos van Overcooked! 2, evenals andere knotsgekke, grappige of opmerkelijke indie-games.Dreon, Mark, Sascha en Paul zijn met zijn vieren aanwezig bij deze stream. Wil je een keer met een online multiplayer-spel meespelen? Voeg dan Dreon toe op je Nintendo Switch. De vriendcode van Dreon is SW-5845-0895-7970.

Daarnaast is er voldoende mogelijkheid tot interactie met de redactie voor vragen of suggesties. Heb je dus zin om met ons te spelen of wil je de crew gewoon eens live meemaken? Kom dan zeker kijken bij de aankomende livestream!
Next articleDubbele dosis grimmig knalwerk in Metro: Redux voor Nintendo... Previous articleOntdek een geheime afdeling in Fire Emblem: Three Houses met...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Crawl

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Dungeon Crawler
Ontwikkelaar: Powerhoof
Uitgever: Powerhoof Pty Ltd
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 19 december 2017

Overcooked! 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €24,99
Genre: Party
Ontwikkelaar: Team 17 / Ghost Town Games
Uitgever: Team 17
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1 - 4
Releasedatum: 07 augustus 2018