Aankomende DLC centraal in vers beeldmateriaal Fire Emblem: Three Houses Media | 18 januari 2020 12:28 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo

Screenshots, verse screenshots!

Nintendo heeft een hoop afbeeldingen gedeeld van Cindered Shadows, de nieuwe DLC voor Fire Emblem: Three Houses. Hierin is artwork van de nieuwe personages te vinden, maar ook sfeerbeelden van de schuilplaats van het vierde Huis (Ashen Wolves) en gameplaybeelden!

Fire Emblem: Three Houses is sinds 26 juli 2019 te verkrijgen voor de Nintendo Switch. En de nieuwe DLC? Die komt 13 februari uit, als onderdeel van de uitbreidingspas!

FireEmblemThreeHouses_CinderedShadows_NintendoSwitch_13


FireEmblemThreeHouses_CinderedShadows_NintendoSwitch_01

< >
Next articleNederlandse Engine Software ziet nog steeds plek voor Nintendo... Previous articleTwintig Zelda-uitdagingen in twintig minuten in nieuwe Nintendo...

Reacties van gebruikers

Avatar
platoqp | 19 januari 2020 20:23 | #289510
Leek me heel leuk! Alleen lees ik op de description van het Nintendo US kanaal dat dit dus geen nieuwe route betreft maar louter een side story die dan wel nieuwe karakters, classes en paralogues met zich meebrengt. Toch teleurstellend voor mij, had een nieuwe route zeker leuk gevonden! Denk dat ik em ga overslaan.

Daarbij nog wel opmerkelijk, in de trailer is gameplay te zien waar je zowel in het bezit bent van Edelgard als Hilda, dat kan op normaliter op dit moment niet aangezien je Hilda op alle routes behalve die van Edelgard kan rekruteren. Het zal dus nog wel blijken wat IS voor ons in petto heeft.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Fire Emblem: Three Houses

Platform: Nintendo Switch
Genre: Strategy RPG
Ontwikkelaar: Intelligent Systems
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 26 juli 2019

Screenshots