Redditor maakt interactieve map van Wild Area met alle Dens Nieuws | 22 januari 2020 14:37 | Auteur: Sascha | Bron: Reddit

Op zoek naar een specifieke Pokémon? Of wil je gewoon weten wat er in een bepaalde Pokémon Den kan zitten? Dan heeft Redditor Preethamrn dé oplossing gemaakt: Een interactieve map van de hele Wild Area.

PokemonMap

Als je door de Wild Area scheurt op je Rotom-fiets heb je een enorme keuze aan Pokémon Dens, waar wilde Pokémon in hun Dynamax-, of Gigantamax-vorm zitten. Het is onmogelijk om vooraf te weten welke Pokémon in een Den zit, zonder een website als Serebii.net erbij te pakken en de juiste Den te zoeken in een lijst.

Redditor Preethamrn vond dat dit makkelijker moet kunnen. Hij heeft een interactieve map van de hele Wild Area gemaakt. Op deze map zijn alle Pokémon Dens te vinden. Wanneer jij met je muis over een Den beweegt zie jij alle Pokémon die erin voor kunnen komen. Ook is het mogelijk om een specifieke Pokémon te zoeken, en alleen de bijbehorende Den weer te geven.

Preethamrn geeft aan (Vertaald):
Nadat ik veel meer ondersteuning had gekregen dan ik had verwacht, op mijn oorspronkelijke bericht, heb ik eindelijk de interactieve map voltooid.

Ik ben nu bezig met het toevoegen van ondersteuning voor mobiele browsers (het werkt een beetje nu, maar niet goed). Ook ben ik bezig met het maken van een notificatie-systeem wanneer er speciale raid events zijn.De interactieve map is hier te vinden:
https://www.pokemondens.com

Pokémon Sword & Shield is sinds 15 november 2019 beschikbaar.
Next articleTokyo Mirage Sessions #FE Encore - Vijf tips voor gevorderde... Previous articleThe Legend of Zelda: Breath of the Wild in het zonnetje in verse...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Shield

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019

Pokémon Sword

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-4
Releasedatum: 15 november 2019