Lanceertrailer voor Oddworld: Stranger's Wrath HD Nieuws | 24 januari 2020 01:27 | Auteur: Martijn | Bron: Oddworld Inhabitants

Intussen is Oddworld: Stranger's Wrath HD uitgekomen voor de Nintendo Switch. Om dat te vieren trakteert Oddworld Inhabitants op een verse lanceertrailer.

Oddworld: Stranger's Wrath HD is verschenen in de Nintendo eShop. Deze action-aventure shooter verscheen oorspronkelijk in 2005, destijds exclusief voor de Xbox. Het is voor het eerst dat deze titel op een Nintendo-platform is uitgebracht.

Je speelt een premiejager in het Oddworld-universum, die slechts bekend staat als The Stranger. Hij maakt jacht op schurken om genoeg geld te verdienen. Dit heeft hij nodig voor een dure operatie, die hij moet ondergaan om te overleven. Tegelijk staat er echter ook een beloning op zijn eigen hoofd. Een belangrijk aspect van de gameplay is Stranger's kruisboog, waarmee hij levende ammunitie afvuurt, in vorm van kleine wezens.

Oddworld: Stranger's Wrath HD is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Voor de lancering heeft ontwikkelaar Oddworld Inhabitants een nieuwe trailer van het spel online geplaatst, die je hieronder kunt bekijken.

Next article[Videoreview] Planescape: Torment & Icewind Dale: Enhanced Edition Previous articleTrailer voor Netflix-exclusieve Pokémon: Mewtwo Strikes Back...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Oddworld: Stranger's Wrath HD

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: action-adventure shooter
Ontwikkelaar: Oddworld Inhabitants
Uitgever: Oddworld Inhabitants
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 23 januari 2020

Screenshots