SpeedRunners rennen erop los in lanceertrailer Nieuws | 24 januari 2020 11:32 | Auteur: Sascha | Bron: tinyBuildGAMES

De Speedrunners maken hun debuut met een knallende trailer.

Speedrunners is het beste te omschrijven als een extreem chaotische platformer, waar je als eerste het einde moet bereiken. Dit gaat gepaard met de nodige wapens, interactieve omgevingen en fantastische chaos.Over de game (Vertaald):
“In een stad vol superhelden, wordt het bereiken van misdaden een competitie op zichzelf. Gelukkig liggen er genoeg raketten, bommen, grijphaken, naalden, stekels en andere goodies rond om de competities leuker en sneller te maken. Welkom bij SpeedRunners!

SpeedRunners is een platformer waar vier spelers het tegen elkaar opnemen met grijphaken, power-ups, en interactieve omgevingen. Ren, spring, slinger rond, cuur raketten af en grijp je tegenstanders vast om ze van het scherm te slaan!”


Nog niet overtuigd? Geen probleem. Aanstaande zondag gaan wij met SpeedRunners aan de slag tijdens onze volgende N1 couch co-op stream. Wie denk jij dat dé N1-SpeedRunner van het weekend gaat worden? Dreon, Mark, Sascha of Paul?

SpeedRunners is vanaf vandaag beschikbaar in de Nintendo eShop.
Next articleLet's Play TemTem - Pokémon-plezier voor de massa! Previous article[Videoreview] Planescape: Torment & Icewind Dale: Enhanced Edition

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

SpeedRunners

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: DoubleDutch Games
Uitgever: tinyBuild Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 24 januari 2020