The Outer Worlds verschijnt begin maart voor Nintendo Switch Nieuws | 30 januari 2020 21:49 | Auteur: Ricardo | Bron: Obsidian Entertainment

Beland vanaf 6 maart in het ruimteavontuur van The Outer Worlds.

Vorig jaar berichtten we over het uitstellen van de Nintendo Switch-versie van The Outer Worlds. Obsidian Entertainment laat vandaag weten dat het spel vanaf 6 maart beschikbaar is voor Nintendo Switch. Hierbij maakt het bedrijf ook duidelijk dat het spel enkel te downloaden is. De winkelversie van het spel betreft dan ook enkel een downloadcode in het doosje, waarbij het volledige spel in de Nintendo eShop gedownload kan worden.

Virtuos is verantwoordelijk voor de Nintendo Switch-versie van het spel. Eerder bracht deze studio ook al Starlink: Battle for Atlas en Dark Souls: Remastered naar Nintendo's platform. The Outer Worlds zal €59,99 gaan kosten.

Next articleNintendo deelt video met eShop hoogtepunten van januari Previous articleOddworld: Stranger's Wrath HD - een aangename verrassing

Reacties van gebruikers

Avatar
SMS | 02 februari 2020 13:18 | #289645
Dus is dit spel nou ook echt goed? Of draait het nog steeds om de "Take that, Bethesda" hype, waar mensen extra positief zijn om dit spel om het in te rubben met Fallout 76?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Outer Worlds

Platform: Nintendo Switch
Genre: Sci-fi RPG
Ontwikkelaar: Obsidian Entertainment
Uitgever: Private Division
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 06 mei 2020

Screenshots