Yacht Club Games wil voor altijd en eeuwig Shovel Knight-spellen blijven maken Nieuws | 02 februari 2020 13:37 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo Power Podcast

En hij leefde nog lang en gelukkig!

"We blijven voor altijd en eeuwig Shovel Knight-spul maken". Dit zijn de woorden van Sandy Gordon, artist van de Treasure Trove-saga, bij de Nintendo Power Podcast. Hiermee verwoordt zij de visie van Yacht Club Games: om nooit te stoppen met het maken van spellen over dit personage. Wat zouden ze allemaal voor ons in petto hebben?

Shovel Knight wordt gezien als een van de belangrijkste factoren voor de populariteit van indiespellen op consoles. Het spel was een gigantisch succes op de Wii U en kreeg zelfs zijn eigen amiibo. In Treasure Trove zijn op de Nintendo Switch alle titels met de held gebundeld. Op dit moment is Shovel Knight Dig in ontwikkeling voor de Nintendo Switch eShop.

ShovelKnight_Art_NintendoSwitch_2
Next articleVerwacht een nieuwe mythische Pokémon voor Sword & Shield op... Previous articleGerucht: The Wonderful 101 komt via Kickstarter naar Nintendo...

Reacties van gebruikers

Avatar
Mitch | 02 februari 2020 13:43 | #289647
Ze zien de schoffelridder (sidenote: als ie ooit in Smash komt, dan MOET dit de NL vertaling worden) duidelijk als hun eigen 'Mario'.

Als de kwaliteit hoog blijft hoor je mij niet klagen in ieder geval. De wereld van Shovel Knight zit vol geinige en geflipte personages.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Shovel Knight: Treasure Trove

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €24,99
Genre: 2D platformer
Ontwikkelaar: Yacht Club Games
Uitgever: Yacht Club Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 maart 2017

Screenshots