Nintendo biedt excuses aan voor hardwaretekort in Japan wegens Corona-virus Nieuws | 06 februari 2020 09:55 | Auteur: Kitty

Nintendo heeft in een officieel statement excuses aangeboden voor het tekort aan hardware en accessoires in Japan, te wijten aan de uitbraak van het Corona-virus.

Op de (Japanstalige) website van Nintendo is een officieel statement te lezen met betrekking tot het tekort aan hardware en accessoires in Japan (vertaald):

Hartelijk bedankt voor jullie steun aan onze producten.

Wegens de uitbraak van het Corona-virus verwachten wij vertragingen in productie en uitlevering van producten zoals de Nintendo Switch en Joy-Con, die worden gemaakt in China. Ook leveringen van de "Ring Fit Adventure" die op het moment uitverkocht is, zullen verdere vertraging hebben. We bieden onze verontschuldigingen aan voor elk ongemak dat dit kan veroorzaken.

We zullen alles op alles zetten om de producten zo snel mogelijk alsnog te leveren, rekening houdend met de effecten van het nieuwe Corona-virus. We hopen op jullie begrip.


Leveringen naar het westen zijn vooralsnog niet vertraagd.
Next articleVang vanaf morgen Gigantamax Toxtricity in Pokémon Sword en... Previous articleGoogle's stembus voor de Pokémon van het jaar is geopend

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.