The Outer Worlds tot nader order uitgesteld wegens corona-virus Nieuws | 07 februari 2020 11:15 | Auteur: Erik | Bron: Private Division

Het corona-virus heeft ook zijn impact op de ontwikkeling van The Outer Worlds.

De game gaat zijn geplande release op 20 maart niet redden. Virtuos, het team achter The Outer Worlds, is door de uitbraak van het virus op dit moment niet in staat om er optimaal aan te werken. Het personeel is gezond en wel, maar het kantoor van de in China gesitueerde ontwikkelaar is op dit moment gesloten.

Dit maakt uitgever Private Division bekend via Twitter. Op dit moment zijn ze in gesprek met Virtuos over de nieuwe verschijningsdatum. Hier delen ze binnenkort meer nieuws over.Fysieke versie
In meer positief nieuws: The Outer Worlds krijgt ook op de Nintendo Switch een fysieke versie. Het volledige spel is straks dus ook op cartridge te spelen, terwijl het eerder enkel via de Nintendo eShop aangeboden zou worden.

Daarnaast heeft Virtos de eerste drie screenshots van de Nintendo Switch-versie van The Outer Worlds gepubliceerd.

Corona-virus
Virtuos is niet de enige ontwikkelaar die last heeft van het corona-virus. Nintendo ondervindt in Japan hardwaretekorten van de Nintendo Switch en Joy-Con. Ook een nieuwe levering van Ring Fit Adventure laat nog op zich wachten.

TheOuterWorlds_NintendoSwitch_01

< >
Next articleMosaic - Zware kost Previous articleAnimal Crossing: New Horizons gaat mogelijk toch opslagcloud...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Outer Worlds

Platform: Nintendo Switch
Genre: Sci-fi RPG
Ontwikkelaar: Obsidian Entertainment
Uitgever: Private Division
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 06 mei 2020

Screenshots