Twitch Affiliate - Nog één stream; ben jij erbij? Livestream | 12 februari 2020 18:45 | Auteur: Sascha

Bereik 50 volgers: Meer dan check. Stream 8 uur: Meer dan check. Stream op 7 verschillende dagen: 6/7. Met nog maar één stream te gaan lijkt Twitch Affiliate-status voor N1 binnen handbereik. Ben jij er vanavond bij wanneer de zevende stream live gaat?

Wij zijn de laatste tijd wat meer bezig om via Twitch te streamen. De reden hiervoor is dat wij op weg zijn om de zogenaamde 'Affiliate Status' te bereiken op Twitch. Daar zitten bepaalde voorwaarden aan vast. De laatste voorwaarde is om op 7 verschillende dagen, binnen een 30-dagen periode, te streamen.

Vanavond zal ik live zijn en Thronebreaker: The Witcher Tale voor jullie streamen. Ga mee op avontuur in mijn quest om Nilfgaard en diverse monsters te bevechten, in een prachtig vormgegeven trading card game.

De stream zal vanavond, vanaf 19:00 uur, live zijn.Thronebreaker: The Witcher Tale is een trading card game welk zich in de wereld van The Witcher afspeelt. Jij bestuurd koningin Meve van Lyria en Rivia in haar oorlog tegen Nilfgaard. Op verschillende momenten in het spel kom jij voor keuzes te staan die invloed op de voortgang maken. De game is overal voorzien van voice-acting en legt een grote nadruk op het verhaal in, en rondom Lyria.

Next articleSkellboy - Een benig geheel Previous articlePokémon HOME beschikbaar; 35 nieuwe monsters in Pokémon Sword...

Reacties van gebruikers

Avatar
Dreon | 12 februari 2020 10:59 | #289741
Sascha and the road to affiliate Smile Lekker bezig man Very Happy
Avatar
Mitch | 12 februari 2020 13:32 | #289742
Toss a coin for your Switcher!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Thronebreaker: The Witcher Tale

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Trading Card Game
Ontwikkelaar: CD Projekt
Uitgever: CD Projekt
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 28 januari 2020