Het is gelukt: N1ntendo.nl heeft Twitch Affiliate-status Livestream | 13 februari 2020 09:41 | Auteur: Sascha

Trommelgeroffel... Het is gelukt! Door de afgelopen stream hebben wij onze Affiliate-status op Twitch kunnen halen.

Wie ons op Twitch volgt, zal gezien hebben dat er de laatste weken veel vaker een stream te zien was. Ons doel was simpel: genoeg streams in een 30-dagen periode hebben om de Affiliate-status op Twitch te behalen. En dat is dankzij jullie gelukt.

TwitchAffiliate

Door de Affiliate-status is het nu mogelijk om je te abonneren op ons Twitch-kanaal. Ook is het nu mogelijk om Bits te gebruiken tijdens onze streams. Verder is het voor ons mogelijk om VIP-badges toe te kennen aan kijkers. Tot slot kun je nu een game die wij spelen, mits ondersteund, rechtstreeks via Twitch kopen. We zijn op dit moment nog aan het kijken hoe we van deze nieuwe mogelijkheden gebruik gaan maken. Daarover later meer!

De volgende stap is de zogenaamde 'Route to Partner'. De Partner-status is een hele uitdaging op zich, maar levert ook heel wat extra mogelijkheden voor ons. Zo worden Partners uitgenodigd voor speciale promoties om een breder publiek te bereiken.

De finale stream die ons Affiliate heeft gebracht vind je hier:


N1ntendo.nl wil in ieder geval iedereen die onze streams volgt hartelijk bedanken. Jullie hebben geholpen dit mogelijk te maken!
Next article"In-game purchases" verwijderd van rating voor Animal Crossing:... Previous articleSkellboy - Een benig geheel

Reacties van gebruikers

Avatar
Valgaav | 13 februari 2020 14:32 | #289747
Gefeliciteerd!!! Very Happy
Avatar
Mitch | 13 februari 2020 19:16 | #289751
Woop!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.