Vier klassiekers toegevoegd aan Nintendo Switch Online Nieuws | 20 februari 2020 11:01 | Auteur: Kitty

Er zijn weer vier klassieke games toegevoegd aan Nintendo Switch Online.

Nintendo heeft twee NES-games en twee SNES-games toegevoegd aan de Nintendo Switch Online app: Pop'n Twinbee, Smash Tennis, Shadow of the Ninja en Eliminator Boat Duel.SNES-games
De SNES-game Pop'n Twinbee, het zesde deel uit deze serie, is een verticaal scrollende shooter in een vrolijke setting. Twinbee en Winbee krijgen te horen dat de grote dokter Murdock niet meer zichzelf is, dus ze gaan ervoor zorgen dat hij weer zichzelf wordt. De game verscheen oorspronkelijk in 1993.

142

In Smash Tennis speel je tennis. Met verschillende soorten slagen en speelvelden kun je je vaardigheden ontwikkelen en verschillende tactieken uitproberen. Het spel verscheen oorspronkelijk in 1994 in Europa.

141

NES-games
In Shadow of the Ninja kies je één van de twee ninja-meesters uit de Iga-clan en infiltreer je de frontlinies van de vijand. Dat doe je met sluiptactieken en verschillende wapens en power-ups. Alleen of samen met een vriend versla je de kwaadaardige keizer en breng je zijn rijk ten onder.

140

In de powerboat racer Eliminator Boat Duel race je met boten om geld te verdienen. Daarmee koop je steeds betere boten om verdere races te winnen.

139
Next articleFlink The Legend of Zelda: Link’s Awakening soundtrack album... Previous articleNaruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road To Boruto krijgt...

Reacties van gebruikers

Avatar
Jeroen K. | 20 februari 2020 11:09 | #289796
Het is maar wat je klassiekers noemt
Avatar
Jerone | 20 februari 2020 13:46 | #289803
Allemaal nog nooit van gehoord
Avatar
Yosher | 21 februari 2020 23:16 | #289834
Deze app heeft veel potentie maar de trage manier waarop ze personages toevoegen gaat echt nergens over. Dat moet toch beter kunnen? Het was voorheen al traag, en toen besloten ze ineens, hè, laten we het nóg langzamer doen! Ik kan persoonlijk niet echt een reden bedenken hiervoor. Misschien licentie problemen met games van derde partijen?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.