Animal Crossing: New Horizons krijgt een Official Companion Guide Nieuws | 20 februari 2020 11:55 | Auteur: Kitty

Er is een Official Companion Guide aangekondigd voor Animal Crossing: New Horizons.

Er is een officiële gids aangekondigd voor Animal Crossing: New Horizons, die iets na de release van de game zal verschijnen.

25

In de gids staat een hoop informatie over de manieren waarop je je eiland kunt vormgeven en over de voorzieningen op het eiland zoals het museum en winkels. Bij de officiële gids krijg je ook een boekenlegger.

De volledige beschrijving (vertaald):


In Animal Crossing: New Horizons ga je naar een verlaten eiland om je eigen paradijs te maken en een unieke samenleving op te zetten. Dit premium book is de perfecte gids om het meeste uit je eilandleven te halen en het ultieme referentiemateriaal voor iedereen die er alles uit wil halen.

Snel acclimatiseren
We zorgen ervoor dat je snel gesetteld raakt op je nieuwe eiland. Onze handige tips zorgen ervoor dat je alles wat een nieuwe bewoner zou moeten weten, snel te weten komt.

Creëer je paradijs
De zee is de limiet als het aankomt op je eiland vormgeven. Je hebt enkel de juiste gereedschappen nodig en een beetje hulp (en wat insider-informatie). Dat vind je allemaal in deze gids, en meer: elk gereedschap en elke app wordt uitgelegd, waarbij tips voor design en geld verdienen niet mogen ontbreken!

Onderzoek en ontdek
Museumliefhebbers staat wat moois te wachten, althans - als je bereid bent om de tentoonstelling te vullen. Het is een hands-on aanpak, en dit boek is daarbij een handig hulpmiddel. Elk mogelijk insect of fossiel staat hier beschreven.

Shop till you drop
Je eiland zal niet echt een paradijs zijn als je geen goede winkelvoorziening hebt. Gelukkig is er de verkopers-ervaring van Timmy en Tommy. Zij hebben een breed scala an producten te koop. Alle mogelijkheden voor fashionista's en interieurdesigners is gecatalogiseerd.

Indrukwekkende fotografie
Wil je een paar van de mooiste bezienswaardigheden zien die er al zijn, een community bouwen en toeristen aantrekken? We hebben een paar echte pareltjes ontdekt en wat photoshoots georganiseerd die zeker weten voor genoeg inspiratie zorgen als jij jouw droomeiland bouwt.

Speciale bonussen
Fans van Animal Crossing zullen blij zijn met de hoge kwaliteit boekenlegger die we hebben toegevoegd aan de gids. Aan de ene kant vind je prachtig artwork van de personages, aan de andere kant staat handiger informatie. Ook hebben we een online kalender gecreëerd om alle belangrijke evenementen en verjaardagen op je eiland bij te houden!


Op de Engelse versie van Amazon verschijnt de gids op 3 april.
Next articleBekijk hier de Animal Crossing Direct (Start 15:00 CET) Previous articleGeen nieuwe Fighters Pass en Super Smash Bros.-games in de planning

Reacties van gebruikers

Avatar
fantasyfreak | 20 februari 2020 14:39 | #289805
Hmm maar nog even afwachten. In eerdere guides stonden best veel fouten eigenlijk.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Animal Crossing: New Horizons

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 20 maart 2020

Screenshots