Trailer toont de uitdagingen van Two Point Hospital Media | 26 februari 2020 10:30 | Auteur: Kitty

Gisteren verscheen Two Point Hospital op de Nintendo Switch. Dat wordt vergezeld door een officiële console launch trailer.

Two Point Hospital is een simulatiegame á la SimCity en RollerCoaster Tycoon.Het verschil? Je moet constant levens redden! Patiënten komen ook niet binnen voor een griepje of een gebroken been, maar kennen knotsgekke ziektes als kubisme (de patiënt bestaat uit louter blokken!), lichthoofdigheid of nog veel meer.

In de leerzame trailer zien we een hoop verschillende onderzoekskamers en maken we kennis met de uitdagingen van het runnen van een ziekenhuis. Niet alleen moet je patiënten genezen, het moet ook nog gezellig zijn én je personeel moet gelukkig blijven.Two Point Hospital verscheen op 25 februari op de Nintendo Switch.


Next articleMetro: Last Light Redux - Nog beter dan zijn voorganger Previous articleAnimal crossing: New Horizons-trailer toont creatie van personage

Reacties van gebruikers

Avatar
ErikNL | 26 februari 2020 13:56 | #289861
Heb hem gisteren binnengekregen en mijn eerste ziekenhuis opgebouwd. Doet me inderdaad terugdenken aan... Vond hem in handheld mode alleen wel wat lastiger spelen, maar dat kan natuurlijk aan mijn ogen liggen Smile
Avatar
DJxLaurens | 26 februari 2020 16:05 | #289862
Ik heb hem gisteren ook binnengekregen. Heb het spel zelf nooit gespeeld maar vaak wat filmpjes erover gekeken op YouTube en zodoende mij toch er van overtuigd om het spel aan te schaffen. De eerste indruk is erg leuk, alleen die teksten zijn wel erg klein.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Two Point Hospital

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulatie
Ontwikkelaar: Two Point Studios
Uitgever: SEGA
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 25 februari 2020

Screenshots